Hızlı Zeka Testi: 10 saniyede köpeklerin arasındaki pandayı bul! Zeki misin? Dahi mi?

Hızlı Zeka Testi: 10 saniyede köpeklerin arasındaki pandayı bul! Zeki misin? Dahi mi?

Zeka testleri herkesin eğlenerek çözdüğü testler arasında. Beyin gücünüzü ve görsel zekanızı test edebileceğiniz bu testler ne kadar dahi ya da zeki olduğunuzu da kanıtlar nitelikte. Şimdi vereceğimiz görselde köpeklerin arasında bir panda gizlenmekte eğer bu pandayı 10 saniye ya da daha kısa bir sürede bulabilirsiniz dahisiniz demektir. Hadi şaşırtmalı zeka testimize geçelim

Görselde bulunan köpeklerin arasına bir pandayı gizledik. Bu testi çözebilmeniz için öncelikle görsek zekanızın da kuvvetli olması gerek. Herkesin zor çözebildiği zeka testlerinden olan bu görsel hem beyin gücünüzü hem de görsel zekanızı ortaya koymaktadır. Eğer siz de ikisinde güveniyorsanız görselde gizlenen pandayı 10 saniyede bulabilirsiniz. O zaman beyinizi zorlayacağınız testimize geçelim.

BEYİN GÜCÜ VE GÖRSEL HAFIZANLA ZAMANLA YARIŞ!

IQ ve zeka testleri herkesin eğlenerek yaptığı eylemlerden biri. Gün içinde beyinizin tembelliğini atacağınız bu testler bilimsel olarak da kanıtlanmış testler arasında. Görsel hafızanız ve beyin gücünüzü koordineli çalıştıran zeka testli kendinizi de test etmenizi yarayan faydalı uygulamalardan. Biz de sizin için bu testlerden bir tanesini hazırladık. Görselde bulunan köpeklerin arasına bir panda yerleştirdik. Fakat bu pandayı bulmak o kadar da kolay değil. Çünkü önünüzde sadece 10 saniyeniz var. Beyin gücüme güveniyorum diyorsanız sizi görselimizle baş başa bırakıyoruz.

KÖPEKLERİN ARASINDAKİ PANDAYI 10 SANİYEDE BUL!

kopek11.jpg

İşte köpeklerin arasında yerleştirdiğimiz görselimiz. Görseli açmadan önce saatini ayarla ve sadece 10 saniyen var. Bunun için biraz dikkat gerekiyor. Dikkatli olman durumunda 10 saniyeden daha kısa bir sürede o pandayı bulabilirsin. Eğer 10 saniye ya da daha kısa bir sürede pandayı bulursan sen tam bir dahisin. Yani hem dikkat, hem beyin gücü hem de görsel hafızası kuvvetli birisin. 10 saniyeden uzun bir sürede bulman durumunda ise beynini biraz tembelleştirdiğini söyleyebiliriz.

KÖPEKLERİN ARASINDAKİ PANDAYI BULABİLDİN Mİ?

Evet... 10 saniyemiz doldu. Yüzlerce köpeğin arasındaki pandayı bulduysan seni tebrik ediyoruz. Eğer bulamadıysan üzülme. Sana vereceğimiz tek ip ucu: karşına çıkan testlerde aradığın her ne ise önce onu tamamlayan özelliğe odaklan. Mesela panda arayacağın ilk özellik renkleri. Ya da kulakları olabilir. Şimdi size cevabı veriyoruz.

l1.jpg

Köpeklerin arasındaki pandayı kaç saniyede buldunuz? Yorumlara yazın. Zeki mi yoksa dahi misiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN