Horlamayı kökten çözen doğal karışım bulundu! Geceleriniz artık daha 'sessiz' geçecek, meğer bu kadar basitmiş

Horlamayı kökten çözen doğal karışım bulundu! Geceleriniz artık daha 'sessiz' geçecek, meğer bu kadar basitmiş

Horlamayı kesen pek çok yöntem olsa da doğal tedavi yöntemler her zaman daha etkili ve daha sağlıklı bir çözüm sunuyor. Doğal otlarla hazırlanan bitki çayını içmek, horlama sorununu en aza indiriyor. Peki, horlamaya ne iyi gelir evde çözüm? Gece horlama için ne yapılır? İşte, horlamayı engelleyen bitkisel çözüm...

Horlama, yaygın görülen bir rahatsızlık. Horlamayı önlemek için ise çeşitli doğal tedavi yöntemleri var. Uyumadan hemen önce içeceğiniz doğal bitki çay, horlamayı önlüyor.

Horlama, solunum sırasında gerçekleşene hava hareketinin engellenmesinden dolayı oluşan bir sorun. Horlamanın ardında pek çok neden bulunabilir. Horlamanın en yaygın nedenleri arasında; sırtüstü uyuma, uyku eksikliği, yorgunluk ve uyku apnesi bulunur.

HORLAMAYI KESMEK İÇİN NE YAPMAK LAZIM?

Sağlıklı bir uyku için sindirim sisteminin sağlıklı olması önem taşır. Bazı şifalı bitkiler, horlama sorunu için en etkili çözüm kaynağı olur. Çemen otu ve nane de bunlardan biri. Bunlar sindirim sistemini rahatlatarak rahat bir uyku çekmemizi sağlar.

Horlama sorununu çözmek için aktarlardan çemen otu tohumunu alabilirsiniz. Bir bardak kaynattığınız suyun içine bir tatlı kaşığı kadar çemen otu tohumunu attıktan sonra birkaç dakika demlemeye bırakın. Demlendikten sonra süzüp içebilirsiniz.

Aynı zamanda okaliptüs yağı, horlama için etkili çözümlerden biridir. Kaynar suyun içine damlatacağınız okaliptüs yağının buharını solumak hem horlamayı önler hem de rahat bir uyku çekmenizi sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN