Hülya Duyar'ın beyninde tümör olduğu öğrenildi

Hülya Duyar'ın beyninde tümör olduğu öğrenildi

Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde 'Sultan Bakkal' karakteriyle izleyicinin karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde tümör olduğu tespit edildi.

Hülya Duyar, reklam filmi çekimleri sırasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan tetkikler sonucunda ünlü ismin beyninde tümör olduğu ortaya çıktı. Bugün ameliyat olacak olan Duyar'ın moralinin yüksek olduğu öğrenildi.

hulyafgdfhffj.jpg

HÜLYA DUYAR KİMDİR?
26 Haziran 1970 tarihinde dünyaya gelen Hülya Duyar, 1989'de eğitimini tamamlayarak kuaför ve makyaj sanatçısı olarak tiyatroya ilk adımını attı. 2000'de sinema ve televizyon çalışmalarına başladı.
'Bir Bulut Olsam', 'Karagül', 'Gönülçelen', 'Fazilet Hanım ve Kızları' gibi birçok yapımda rol alan Hülya Duvar; 'Doğduğun Ev Kaderindir'den önce Gupse Özay'ın kaleme aldığı 'Eltilerin Savaşı' filminde boy göstermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN