İbn-i Sina'nın doğal formülüyle diş ağrısına elveda! Yüz yıllar önce diş ağrısını böyle gideriyorlardı

İbn-i Sina'nın doğal formülüyle diş ağrısına elveda! Yüz yıllar önce diş ağrısını böyle gideriyorlardı

Yüz yıllar önce tıp bu kadar gelişmemişken diş ağrısını gidermek için çeşitli doğal formüller uygulanıyordu. Bugün de İbn-i Sina'nın geliştirdiği reçete sayesinde diş ağrısından kurtulmak mümkün. Peki, diş ağrısına ne iyi gelir? Diş ağrısını ne yatıştırır? İşte, diş ağrısını anında gideren doğal yöntem...

Diş ağrısı, verdiği acı dolayısıyla kabir azabına benzetilir. Geçmeyen diş ağrısı tüm günün sancılı geçmesine neden olur. Diş ağrısının birçok nedeni olabilir.

Diş ağrısına neden olan problemleri belirlemek diş doktoruna gitmek şart. Fakat doktora gitmeden önce ağrıyı dindirmenin bazı doğal yöntemleri mevcut. 10. yüzyılın önemli alimlerinden İbn-i Sina'nın geliştirdiği kür, diş ağrısını gidermekte oldukça etkili.

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER DOĞAL YÖNTEMLER

İbn-i Sina'nın çınar ve sirke ile hazırladığı formül, diş ağrılarının yok olmasına yardımcı oluyor. Aynı zamanda pek çok farklı ağrıların tedavi edilmesine de katkı sağlıyor.

Çınar ile sirkenin pişirilerek bölgeye uygulanması diş ağrısına iyi gelirken aynı zamanda yanıklara da son derece faydalı. Bu yöntem sayesinde diş ağrılarından kısa sürede kurtulmak mümkün.

Çınar yaprakları aynı zamanda diz ağrılarının tedavi edilmesine de kullanılıyor. Diz eklem bölgelerinde bulunan iltihaplanmanın yok olmasına da yardımcı oluyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN