İbrahim Tatlıses ikiz torunları için dua istedi

İbrahim Tatlıses ikiz torunları için dua istedi

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebekleri geçtiğimiz günlerde dünyaya geldi. Kısa süre önce torun sevincini yaşayan İbrahim Tatlıses, torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli geçtiğimiz günlerde anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Çiftin ikiz bebekleri 22 Ocak'ta dünyaya geldi.

ido-tatlises-ve-yasemin-sefkatli-2.jpg

Görkemli bir törenle 2021 yılında nikah masasına oturan çift bebeklerine babalarının isimlerini koydu. İkizlerden birinin adı İbrahim Ayel diğerininki Sinan Emir oldu.

ido-tatlises-ikizler.jpg

TORUNU İÇİN DUA İSTEDİ

9 torun sahibi İbrahim Tatlıses üç gün önce 10 ve 11. torunlarını kucağına alarak yeniden dede oldu. Sosyal medya hesabından torunlarının sağlık durumuna ilişkin paylaşımda bulunan Tatlıses, ikizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

Tatlıses paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Mink Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum. İkizlerden birinin kalbin de sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bizlere çok görmesin amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun.!!"

'DOĞUM GÜNÜNÜ DAHA ÖZEL HALE GETİRDİN'

İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli'nin doğum gününde eşinin ve ikizlerinin fotoğrafını paylaşarak altına duygusal bir not ekledi:

"Canım eşim, iki gün önce gelen ikizlerimizle birlikte, senin doğum gününü daha da özel hale getirdin. Kalbimde hissettiğim sevgiyi kelimelere dökmek zor, ama seninle geçen her anımda daha da derinleşiyor. İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN