Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? Ortaya öyle bir iddia atıldı ki: Birbirlerini sosyal medyada takip etmiyor

Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? Ortaya öyle bir iddia atıldı ki: Birbirlerini sosyal medyada takip etmiyor

Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi ve Wanda Nara boşanıyor mu? Ortaya atılan bu iddia ortalığı karıştırdı! Sosyal medyadan birbirlerini takip etmiyorlar...

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara'nın boşanma aşamasında olduğu iddiaları, spor ve magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Arjantin'in önde gelen magazin programlarından Ciudad Magazin'in ortaya attığı bu iddia, çiftin hayranlarını şaşkına çevirdi.

WANDA NARA BOŞANMA DAVASI AÇTI

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi kayınvalidesini unutmadı! Wanda Nara'nın annesine büyük jestGalatasaray

İddiaya göre Wanda Nara, Mauro Icardi'ye boşanma davası açtı. Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld, Arjantin basınına yaptığı açıklamada, "Wanda'nın bu kararı uzun zamandır vermek istediğini" belirtti. Bu açıklama, çiftin uzun süredir yaşadığı sorunların bir sonucu olarak değerlendirildi.

SOSYAL MEDYADA DİKKAT ÇEKEN HAREKET

Mauro Icardi ve Wanda Nara boşandı

Çiftin Instagram hesaplarında yaşanan değişiklikler de boşanma iddialarını güçlendirdi. Wanda Nara'nın Mauro Icardi'yi takip etmeyi bırakması, dikkat çeken ilk işaretlerden biri oldu. Öte yandan, Icardi'nin hala Nara'yı takip etmeye devam etmesi, çiftin arasında yaşanan gerginliğin sosyal medyaya da yansıdığını gösterdi.

Icardi ve Nara çifti, daha önce de çeşitli krizlerle gündeme gelmişti. Ancak bu kez, ayrılığın kesin olduğu ve çiftin yollarını ayırma kararı aldığı konuşuluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN