İçtiğimiz sulardaki gizli sır! Her kapak rengi bir anlam taşıyor! Mavi, kırmızı, yeşil sarı… Bakın ne anlama geliyormuş?

İçtiğimiz sulardaki gizli sır! Her kapak rengi bir anlam taşıyor! Mavi, kırmızı, yeşil sarı… Bakın ne anlama geliyormuş?

Günlük hayatta şişe şişe içtiğiniz o sulardaki gizli anlam birçok kişinin dikkatini çekmiyor. Her kapak farklı bir anlam taşıyor. Mavi, kırmızı, yeşil, sarı… Bakın o kapaklar ne anlama geliyormuş?

Günlük hayatta en temel ihtiyacımız olan suyun şişelenme süreci oldukça ilginç ve farklı ilerliyor. Fabrikadan fabrikaya göre değişiklik gösteren sular farklı anlamları da beraberinde taşıyor. Su şişelerinin üzerinde yer alan kapakların farklı renkte olması hiç dikkatinizi çekmiş miydi? O şişelerdeki farklı renk kapaklar farklı anlamlar içeriyor. İşte şişe sulardaki gizli anlamlar…

İÇTİĞİNİZ SULARA DİKKAT!

Yaşamın en temel kaynağı olan su birçok farklı şekilde üretilip ambalajlanmaktadır. Ambalajlar fabrika ve su türüne göre farklılık gösterirken kimsenin bilmediği detaylar da gün yüzüne çıkıyor. Raflarda gördünüz farklı renk kapaklardaki su şişelerinin farklı anlamlar içerdiğini belki de şimdiye kadar hiç duymadınız.

Mavi, kırmızı veya beyaz renkli olan bu kapaklar sıradan bir renklendirme olarak karşınıza çıkmıyor.

sise-kapaklari.jpg

HER RENK BİR ANLAM İFADE EDİYOR

Su şişelerinde en yaygın olarak kullanılan kapak rengi mavi olarak karşınıza çıkmaktadır. Bu renk suyun doğal kaynak suyu olduğunu simgeleyen bir ayrıntı olarak biliniyor. Mavi kapaklı su şişeleri içerdiği suyun doğadan elde edildiğini ve doğal minerallerle zenginleştirildiğinin bir belirtisidir. Bu sular çoğunlukla sağlıklı yaşamı bir parçası olarak tercih edilirken içeriklerindeki mineral çeşitliliği de vücuda ekstra fayda sağlamaktadır.

Şişe kapaklarının beyaz renkte olması suyun arıtılmış olduğunu simgelemektedir. Beyaz kapaklı Şişeler içerisindeki suyu saf, Berrak ve kirletici maddelerden arındırılmış olduğunu gösteren tüketenler için güvenilir ve temiz bir sütü içme suyu olduğunu ifade etmektedir.

Kırmızı renkteki kapaklar ise suyun gazlı olduğunun bir göstergesidir. Kırmızı kapak gördüğünüzde suyun genellikle hafif karbonatlı ve ferahlatıcı bir içim deneyimi sunduğunu anlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN