İftiralar gündeme geliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, oğlak, yay ve balıklar... İşte 28 Kasım 2023 günlük burç yorumu

İftiralar gündeme geliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, oğlak, yay ve balıklar... İşte 28 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bugün, sizin birine borçlu olduğunuz gibi iddialar gündeme gelebilir. Bunu destekleyecek kayıtlar konusunda dikkatli olun. Her şeyi kabul etmek ve her şeyin ortada olduğunu düşünmek kolay olacaktır. Bunu hemen yapamazsınız. Notlar almak ve başından sonuna kadar neler olduğunu hatırlamak için biraz zaman harcamanız gerekir. Aldığınız belgede önemli bilgi ve unsurların eksik olduğunu görebilirsiniz. Bunu doğru yapmak büyük bir fark yaratacaktır.

28 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Artık üstesinden gelmeye zorlandığınız bir durumda ödün vermek zorunda kalabilirsiniz. Kötü haber bu. Ancak bunu yaptığınızda, başka şeyler de gün ışığına çıkacak ve en başından beri istediklerinizin tamamını olmasa da çoğunu elde edebileceksiniz. Yine de oraya ulaşmak zor olabilir çünkü şu anda pes etmek bir başarısızlık gibi hissettirecektir. Sanki başka biri, kötü olan biri kazanmış gibi hissedeceksiniz. Ancak sebat eder ve bu durumu duygulardan ari bir şekilde ele alırsanız, sonunda kazanan siz olacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Şu anda önünüzde aşmanız gereken bir şey var. Dışarı çıkıp işleri yoluna koymak ve yanlışları düzeltmek istiyorsunuz. Yine de, bunu sizin için bir başkasının, bu gibi görevlerde deneyimli bir temsilcinin yapması daha akıllıca olabilir. Objektif, yetenekli ve olayın dramatik yönüne bağlı olmayan biri, istediğiniz her şeyi elde etmek için en iyi seçim olacaktır. Arkanıza yaslanıp izlemek sizin için zor olabilir, ancak bu başarısızlık ile başarı arasındaki fark anlamına gelecektir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün, sizin birine borçlu olduğunuz gibi iddialar gündeme gelebilir. Bunu destekleyecek kayıtlar konusunda dikkatli olun. Her şeyi kabul etmek ve her şeyin ortada olduğunu düşünmek kolay olacaktır. Bunu hemen yapamazsınız. Notlar almak ve başından sonuna kadar neler olduğunu hatırlamak için biraz zaman harcamanız gerekir. Aldığınız belgede önemli bilgi ve unsurların eksik olduğunu görebilirsiniz. Bunu doğru yapmak büyük bir fark yaratacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün en az bir kez ve muhtemelen bundan daha fazla "hayır" demeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızın ya da aile üyelerinizin sizden iyilik, bilgi ya da yardım istediklerini ve bunun için zamanınızın ve dikkatinizin çoğunu harcamanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Kendinize ait öncelikleriniz olabilir, ancak değer verdiğiniz kişilerden gelen isteklere karşı koymakta zorlanıyorsunuz. Ancak, bu sizin için süregelen bir sorun olabilir ve kendinize daha az zaman ayırmanıza neden olarak geride kalmanıza yol açabilir. Bugün hayır demeye başlayın. Bu sizin yeni alışkanlığınız olsun.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Sizin hatanız olmayan bir şey için suçu üstleniyorsunuz. İçten içe, yanlış bir şey yapmadığınızı biliyorsunuz. Buna rağmen, büyük sorumluluklar üstlenen birisiniz çünkü bunun sizin yükümlülüğünüz olduğunu hissediyorsunuz ve sizin hatanız olmayan bir şey ters gittiğinde bile, genellikle kendinizi suçlamanın bir yolunu buluyorsunuz. Buna bir son vermelisiniz çünkü bu sefer durum ciddi. Kendinizi içinden çıkmakta zorlanacağınız bir suçluluk duygusuna sürüklüyorsunuz. Gerçeklik kontrolü yapmanın ve bu tür bir düşünceden kurtulmak için kendinizle hesaplaşmanın zamanı geldi.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Yakında sizin değerlerinizi paylaşmayan biriyle çalışmak ya da anlaşmak zorunda kalabilirsiniz. Son derece ilkeli bir kişi olarak, bunu bir kenara bırakmakta zorlanıyorsunuz. Olayları sizinle aynı şekilde gören biriyle etkileşim kurmayı tercih edersiniz çünkü bu ahlaki ve duygusal açıdan daha tatmin edicidir. Bu zor olabilir, ancak size bu kişinin geçmişi ve şu anki bakış açısına nasıl ulaştığı hakkında bazı bilgiler sunabilir. Bu da onlar üzerinde olumlu bir etkiniz olacağı anlamına gelebilir. Bu rahatsızlığa değer.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Şu anda birisi size anne-babanız gibi davranıyor olabilir. Bu sizi güvende tutmak için yanlış bir girişim olsa da, sizi yakın ve kontrol altında tutmakla da ilgili olabilir. Bu kişiye uymak, içsel rehberliğinizi takip etmekten daha kolay olabilir, ancak bu şekilde özgürlüğünüzden fedakarlık yapmış olursunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Karşınıza çıkan bir fırsat o kadar karmaşık ve kafa karıştırıcı görünebilir ki nereden başlayacağınızı bilemezsiniz. Eğer durum buysa, o zaman her şeyi düzenli bir şekilde ortaya koyarak ve elinizdekileri değerlendirerek işe başlayabilirsiniz. Her şeyi bütünüyle görebildiğinizde, bundan yararlanmak için ne yapmanız gerektiğini anlamaya başlayabilirsiniz. Bunu yapmadığınız takdirde, asla altından kalkamayacağınızı düşünebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Birisi sizi beklediğiniz şekilde övmedi veya iltifat etmedi, belki de hiç etmedi. Ancak bunu, o kişinin size hayran olmadığı veya yaptığınız şeyi takdir etmediği şeklinde düşünmemelisiniz. Siz kesinlikle iltifat ve takdire layıksınız. Birisi sizden çekiniyor ve bunu kendisinden duymak istemeyeceğinizi düşünüyor olabilir. Sadece olumlu bir şey yaptığınızı bilin ve öylece bırakın.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Birisi cazibeliyse, onu hatırlama eğiliminde oluruz. Bu tür bir canlılık ve heyecan fark edilir ve akılda kalır. Ancak yine de, çok fazla parıltı rahatsız edici ve itici olabilir. Şu anda elinizdeki bir şeyle büyük bir etki yaratmanın bir yolunu bulmaya çalışıyor olabilirsiniz ya da birini planınıza katılmaya ikna etmek istiyor olabilirsiniz. Denge aramayı unutmayın. Sadece doğru miktarda şov yapmak işinizi görecektir. Bu dengeyi bulduğunuzda hedefi on ikiden vuracaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bugün kendinizi neşeli hissetmiyorsanız, bir şeylerle meşgul olun. İlgilenmeniz gereken yarım kalmış işlere dalmanın ruhunuzu canlandıracağını ve sizi daha iyi bir duygu durumuna sokacağını görebilirsiniz, böylece birçok şeyi halledebileceksiniz. Bazen ruh halinizi daha mutlu ve umutlu bir ruh hale dönüştürmek için ihtiyacınız olan tek şey kalkıp yola koyulmaktır. Bu, kendinize ilham vermenin ve daha hırslı hissetmenin basit bir yoludur. Orada öylece oturup kötü bir ruh haline kapılmayın. Değiştirmeyi seçin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Şu anda içinde bulunduğunuz çıkmaza harcadığınız tüm enerjiyi mantıklı bir şekilde düşünmeye yönlendirebilseydiniz, çok hızlı bir şekilde çözüme ulaşırdınız. Kendinizi, bunu yapamayacak kadar endişeli hissedebilirsiniz ama zaten bütün mesele de bu. Endişelisiniz. Endişenizi kaygıya dönüştürüyorsunuz. Sakin olun. Endişeli kısmın ötesine geçebilirseniz bunu çözebilirsiniz. Belki bunu fark ettiğinizde kendinizi daha az endişeli hissedeceksiniz. Bu yapılabilir bir şey. Bunun farkına varın ve çözüme giden yolda ilerleyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN