İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan müjdeli haber! Heyecanlandıran açıklama

İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan müjdeli haber! Heyecanlandıran açıklama

Bir süredir setler uzak olan ve ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu ile mutlu bir evlilik sürdüren iki çocuk annesi ünlü oyuncu Sinem Kobal, müjdeli haberi verdi. Ünlü oyuncunun açıklamaları hayranlarını heyecanlandırdı.

2006-2009 yılları arasında ATV ekranlarında izleyiciyle buluşarak yayınlandığı döneme damga vuran 'Selena' dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak 2017 yılında Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Yüz Yüze' adlı dizide 'Saliha' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Sinem Kobal'dan müjdeli haber geldi. Yıllardır ekranlardan uzak olan ünlü oyuncudan gelen haber hayranlarını sevindirdi.

2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalioğlu ile dünyaevine giren ve bu evlilikten iki çocuk sahibi olan ünlü oyuncu Sinem Kobal'dan müjdeli haber geldi. Bir süredir setlerden uzak kalan iki çocuk annesi Sinem Kobal'dan gelen müjdeli haber hayranlarını heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz günlerde eşi Kenan İmirzalioğlu'nun "Sinem de özledi. Yakında ailece ekranlara yaklaşacağız" açıklamasıyla gündeme gelen Sinem Kobal, müjdeli haberi duyurdu.

Anne olduktan sonra kızlarının yanında olmak için setlere ara vererek yıllardır ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu, hayranlarını sevindiren açıklamalarda bulundu.

'Hello' dergisinin sorularını yanıtlayan Sinem Kobal, kısa süre içerisinde ekranlara geri döneceğinin sinyallerini vererek "Gelecek için yepyeni hayaller içindeyim" ifadelerini kullandı. Kobal'ın bu açıklamaları 'kısa süre içerisinde ekranlara dönecek' şeklinde yorumlandı.

2 çocuk annesi Sinem Kobal, yıllar sonra setlere dönerek dergiye kapak oldu

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN