İki resim arasındaki 10 farkı 37 saniyede bulmak için yüksek IQ'ya sahip olmanız gerekiyor! Yapabilir misin?

İki resim arasındaki 10 farkı 37 saniyede bulmak için yüksek IQ'ya sahip olmanız gerekiyor!  Yapabilir misin?

Hem yetişkinlerin hem de gençlerin eğlenerek çözdüğü fark bulmcasının bir yenisini daha paylaşıyoruz. Yan yana yerleştirelen bu iki benzer görüntü arasında 10 fark var. Tüm farklılıkların hepsini bulmak için sadece 37 saniye bulunuyor. Bu meydan okuma ile ne kadar zeki olduğunu kanıtlama zamanı.

İki resim arasındaki farkı bulmak "farkı bulma" etkinliğinin temelidir. Bu aktivitede neredeyse birbirinin aynısı iki resim göreceksiniz. Ancak iki görüntü arasında farklılıklar olacaktır ve bunları tespit etmek sizin görevinizdir.

Bir takım, bir grup veya bir kişi bu aktiviteyi deneyebilir. Bu tür faaliyetler, insanların konsantrasyon seviyelerini yükseltmek ve gözlem yeteneklerini keskinleştirmek için en etkili araçlar olabilir. Bu aktiviteyi daha da ilginç kılan şey, bir zaman sınırının eklenmesidir. Zaman sınırı, bir bireyin yeteneğini ve gözlem becerilerini yargılamak için iyi bir parametredir. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu testi yapın.

1-011.jpg

İKİ RESİM ARASINDAKİ 10 FARKI 27 SANİYEDE BULUN

Yukarıda paylaşılan görsel, bir kız ve bir oğlanın oyun oynadığını görebileceğiniz bir dış mekan sahnesini göstermektedir. Kız kağıt uçak yapıyor ve erkek onları uçuruyor. Ayrıca meyve ve çiçeklerle dolu iki ağaç da görebilirsiniz.

Ön planda yeşillikler ve arka planda binaların ana hatları ile bu resim sürükleyici bir resim oluşturuyor. Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de aralarında 37 saniyede fark etmeniz gereken 10 fark var. İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları bulmak neredeyse imkansız.

FARKLARIN HEPSİNİ BULDUN MU?

Resimlere dikkatlice bakmaya çalışın, her iki resmi karşılaştırın ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemeye çalışın. Beyninizi meşgul etmenin ve kısa bir süre için görüntüye odaklanmanın iyi bir yolu.

Tüm farklılıkları tespit ettiniz mi? Zaman yakında tükenecek. Acele etsen iyi olur. Bazı farklılıklar hemen fark edilirken, diğerleri daha fazla araştırmayı gerektirir. Kaç fark buldunuz?
En az 7-8 fark görenler harika iş çıkarmış, bu onların iyi gözlem becerilerini gösteriyor.
Farklılıkların nerede olduğunu öğrenmek istiyor musunuz? Endişelenme, sonunda çözümü sağlayacağız. Şimdi, zaman doldu. Sıra cevaplara geldi.

FARK BULMACASI ÇÖZÜMÜ

37 saniye içinde 10 farkın hepsini bulan kişileri tebrik ediyoruz. Fakat hala bulamayanlar dert etmesin. Sizin için paylaştığımız diğer zeka bulmacaları ve optik illüzyon testlerimize göz atabilirsiniz. Şimdi bu fark bulmacasının cevaplarına geçelim. İki resim arasındaki farklar aşağıdaki gibidir.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN