İkinci kez anne olma heyecanını yaşayan Hazal Kaya bebeğinin ismini açıkladı! Herkesin aklına o geldi: Yer yerinden oynadı

İkinci kez anne olma heyecanını yaşayan Hazal Kaya bebeğinin ismini açıkladı! Herkesin aklına o geldi: Yer yerinden oynadı

İkinci kez bebek heyecanı yaşayan Hazal Kaya ile Ali Atay'dan beklenen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde bebeklerinin cinsiyetinin kız olduğunu duyuran çift, kızlarının ismini açıkladı. Hazal Kaya'nın kızının ismini duyan herkesin aklına tek bir şey geldi! İşte Hazal Kaya ile Ali Atay'ın kızlarının ismi...

Hazal Kaya ve Ali Atay ikinci bebekleri için gün sayıyor. Geçtiğimiz gün bebeklerinin cinsiyetini duyuran Hazal Kaya'dan bir haber daha geldi. Bebeklerinin ismini sosyal medya hesabından duyuran Kaya, herkesi şoke etti. Herkesin aklına tek bir şey geldi. İşte Ali Atay ile Hazal Kaya'nın bebeklerini ismi...

İLK POZ GELMİŞTİ

Evlilikleriyle sanat camiasının en dikkat çeken çiftlerinden olan Hazal Kaya ile Ali Atay'ı ikinci bebek heyecanı sarmış durumda. Hamilelikten dolayı ekranlara ara veren Hazal Kaya, sosyal medya hesabından ilk hamilelik pozunu vermişti.

b76867.jpg

CİNSİYETİNİ AÇIKLADILAR

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Hazal Kaya, bebeklerinin cinsiyetini açıklamıştı. "Güzel şeyler geliyor" notuyla paylaşımda bulunan Hazal Kaya kız bebekleri beklediklerini duyurdu.

KIZLARININ İSMİNİ DUYURDULAR

Güzel oyuncudan peş peşe müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Instagram hesabından hamilelik pozunu paylaşan Kaya, "Nasıl ilk ben duyuramadım ama! Sürpriz yumurta yükleniyor" diyerek kızlarının isminin Leyla olacağını açıkladı.

b45.jpg

HERKESİN AKLINA O GELDİ

Hazal Kaya'nın paylaşımı sonrası sosyal medyada yer yerinden oynadı. Leyla ismini duyan herkes Ali Atay'ın Leyla ile Mecnun dizisine atıfta bulundu. Çiftin, Fikret Ali adında 3 yaşında oğulları var.

k67-4.jpg

HAZAL KAYA KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA?

Hazal Kaya ilkokulu Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu'nda, liseyi İstanbul İtalyan Lisesi'nde okumuştur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi, Performans bölümüne 2009 yılında girmiştir. Annesi ve babası avukat olan Hazal Kaya, İstanbul Balat’ta büyüdü.

1997'de annesi ve babası ayrıldıktan sonra annesiyle yaşamaya başladı. Sanatın çeşitli alanlarıyla küçük yaşlarda ilgilenmeye başlamış ve 4.5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başladı. Lisede, okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Hazal Kaya lise devam ederken katalog çekimlerine ve bazı ajanslara da başvuruda bulundu.

Lisede eğitim hayatına devam ederken Cola Turka’nın reklam yüzü oldu. 2006 yılında Acemi Cadı dizisinde 46. bölümde konuk oyuncu olarak yer aldı. Pelin karakterini oynadı. 2007 yılında lise 2. sınıftayken ilk kez Genco adlı bir televizyon dizisinde başrol oynadı.

Kanal D'de yayınlanan, Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde Nihal Ziyagil'i canlandırmıştır. İlk oynadığı film ise 2011 yılında gösterime giren Selçuk Aydemir’in yapımını üstlendiği Çalgı Çengi filmidir. Aynı zamanda Ekol Drama'da Ayla Algan'dan ders aldı. Sonra da Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesi'nde Ümit Çırak'tan eğitim aldı Türkçe'yle birlikte İngilizce, İtalyanca ve Almanca dillerini de konuşabiliyor.

14 Ocak 2011 Show TV'de başladığı Adını Feriha Koydum adlı diziyle ekranlara geri döndü. Başrolünü Çağatay Ulusoy'la paylaştığı dizide Feriha Yılmaz Sarrafoğlu karakterini canlandırdı.Aynı sene içinde başrolünü Ayça Bingöl ve Selin Şekerci ile paylaştığı Ay Büyürken Uyuyamam adlı sinema filminde Hülya karakterini canlandırdı. Yine başrolünü Engin Altan Düzyatan ile paylaştığı Bu Son Olsun adlı sinema filminde de Lale karakterini canlandırdıDaha sonra annesi Ayşegül Kaya ile birlikte Bingo reklamları için kamera karşısına geçtiler.

Adını Feriha Koydum dizinin 2. sezon finalinde diziden ayrılan Hazal, 2012-2013 sezonunda ATV'de yayınlanan Son Yaz-Balkanlar 1912 ile ekrana döndü. Emine karakterini canlandırdı. Ancak dizi iyi reyting almadığı gerekçesiyle yayından kaldırıldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan A.Ş.K. adlı dizide tenis hocası Azra Özak karakterini canlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN