İkinci Seda Sayan vakası! İrem Sak'ın sevgilisi bakın kendinden kaç yaş küçük...

İkinci Seda Sayan vakası! İrem Sak'ın sevgilisi bakın kendinden kaç yaş küçük...

Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle ünlenen oyuncu İrem Sak, kendisinden yaşça çok küçük olan basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile ilk defa paylaşım yaptı. İki yıldır aşk yaşayan çiftin yaş farkı ise duyanı hayrete düşürüyor...

Yalan Dünya'nın ardından "Ölümlü Dünya", "Çukur", "Kuş Uçuşu" gibi birçok projede yer alan İrem Sak, aşk hayatını uzun süredir gözlerden uzakta yaşamayı tercih ediyordu.

Geçtiğimiz ay evlenen Eda Ece-Buğrahan Tuncer çiftinin düğününe katılan çift, artık gün yüzüne çıkmaktan çekinmiyor. Son olarak İrem Sak sevgilisiyle bir pozunu paylaşarak basketbolcu sevgilisinin doğrum gününü kutladı.

Çift el ele katıldıkları düğünde gazetecilerin evlilik sorusuna henüz böyle bir niyetlerinin olmadığı yönünde yanıt vermişti.

irem-sak-furkan-korkmaz.jpg

YAŞ FARKLARI ŞAŞIRTIYOR

35 yaşındaki İrem Sak'ın sevgilisiyle arasındaki yaş farkı ise duyanları şaşırtıyor.

NBA'de Philadelphia 76ers takımında oynayan Milli basketbolcumuz Furkan Korkmaz, İrem Sak'tan tam 11 yaş küçük.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN