'İlişkim iyi gidiyor' demişti! Aslı Enver herkesi ters köşe yaptı: Bunu kimse beklemiyordu! Herkes şaştı kaldı

'İlişkim iyi gidiyor' demişti! Aslı Enver herkesi ters köşe yaptı: Bunu kimse beklemiyordu! Herkes şaştı kaldı

Ünlü oyuncu Aslı Enver, Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından yeni bir aşka yelken açarak Berkin Gökbudak ile ilişki yaşamaya başlamıştı. Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında geçtiğimiz günlerde "iyi gidiyor, süper" diyen Aslı Enver, sürpriz bir karara imza atarak herkesi ters köşe yaptı.

Murat Boz, Kerem Tunçeri ve Önder Öztarhan'ın ardından iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Aslı Enver, Berkin Gökbudak ile olan ilişkisi hakkında geçtiğimiz günlerde "ilişkim iyi gidiyor, süper" açıklamasında bulunmuştu. Ünlü oyuncu sürpriz bir karara imza atarak herkesi ters köşe yaptı.

Son olarak iş insanı Önder Öztarhan ile ilişki yaşayan ve Öztarhan ile dünyaevine girmesi beklenen ünlü oyuncu Aslı Enver, Nisan ayında Öztarhan'dan ayrılarak herkesi şaşkınlığa uğratmıştı.

Aslı Enver kimdir? Aslı Enver kaç yaşında?

HERKESİ ŞAŞIRTTI

21 Mart'ta ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te izleyiciyle buluşan 'Sen Yaşamaya Bak' adlı filmde görev alan ünlü oyuncu Aslı Enver, bir kez daha herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Rol aldığı projelerdeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu Birkan Sokullu ile 2012 yılında dünyaevine giren başarılı oyuncu, eşinden 2015 yılında boşanmıştı.

NİSAN AYINDA SÜRPRİZ AYRILIK

Birkan Sokullu'dan ayrıldıktan sonra ünlü şarkıcı Murat Boz ile yıllarca ilişki yaşayan, Boz'dan ayrıldıktan sonra ise eski basketbolcu Kerem Tunçeri ile ilişkiye başlayan Aslı Enver, Tunçeri'den ayrıldıktan sonra da gönlünü iş insanı Önder Öztarhan'a kaptırmıştı. İkilinin dünyaevine girmesi beklenirken Nisan ayında sürpriz bir ayrılık kararı alınmış ve 5 aylık ilişki sona ermişti.

'İLİŞKİMİZ İYİ GİDİYOR' DEMİŞTİ

Nisan ayında Önder Öztarhan'dan ayrılan Aslı Enver, yaz aylarının başından bu yana iş insanı Berkin Gökbudak ile yeni aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde Levent'te görüntülenen ünlü oyuncu muhabirlerin "Berkin Bey'le ilişkiniz devam ediyor mu?" sorusuna yanıt vererek "Evet evet. İyi gidiyor, süper" açıklamasında bulunmuştu.

Ekranlara geri dönme hazırlığı içerisinde olduğunu vurgulayan Aslı Enver, iki farklı proje ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlandığını belirterek "Dijital ve televizyon iki işimiz var" demişti.

Aslı Enver ile Berkin Gökbudak evlendi! Aslı Enver evlendi mi, kiminle evlendi, eşi Berkin Gökbudak kimdir? - Son dakika magazin haberleri

NİKAH MASASINA OTURDU

Ünlü oyuncu bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi. Çift, evde aile arasında kıyılan sade bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Sürpriz bir şekilde evlenen ikilinin nikah şahitliğini ise Saner Ayar ve Cihan Çalışkantürk yaptı.

Aslı Enver ile Berkin Gökbudak evlendi! Aslı Enver evlendi mi, kiminle evlendi, eşi Berkin Gökbudak kimdir? - Son dakika magazin haberleri

"EVET!"

Ünlü oyuncu, müjdeli haberi sosyal medya hesabından yayınladığı gönderi ile duyurdu. Eşiyle birlikte verdiği pozları takipçileriyle paylaşan Enver, gönderisine, "Evet!" notunu düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN