İnci Taneleri bugün mü başlıyor? Dilber dansıyla akım başlamıştı: Beklenen dizinin kanal ve saati belli oldu

İnci Taneleri bugün mü başlıyor? Dilber dansıyla akım başlamıştı: Beklenen dizinin kanal ve saati belli oldu

Fragmanıyla gündem yaratan ve günlerdir gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisi merak edilmeye devam ediyor. Diziyi izlemek isteyenler ne zaman başlayacağını araştırırken, arama motorlarında “İnci Taneleri bugün mü başlıyor?” sorusu aratılıyor. İşte İnci Taneleri yayın tarihi ve saati…

Yıllardır televizyon ekranlarında görmediğimiz usta oyuncu Yılmaz Erdoğan yıllar sonra İnci Taneleri projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. İzleyicilerin merakla beklediği ve ilk fragmanından beri gündemden düşmeyen İnci Taneleri dizisinin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Dizide Dilber karakterine hayat veren ve pavyon dansı ile gündem olan Hazar Ergüçlü’nün de yer aldığı dizi büyük bir merakla bekleniyor. Peki İnci Taneleri ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

yeni-proje-28.jpg

İNİC TANELERİ NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Uzun süredir fragmanları ile gündem olan İnci Taneleri dizisinin senaryosu da usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’a ait. Uzun yıllardır ekranlarda olmayan ünlü oyuncu yıllar sonra İnci Taneleri dizisinin başrolü ve hikaye sahibi olarak ekranlara dönüyor.

Günlerdir gündemden düşmeyen dizi 25 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’de izleyici karşısına çıkacak. İzleyiciler merakla bekledikleri bu diziyi Kanal D ekranlarından izleyebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN