İndirim coşkusu yarın başlıyor! Faturalar düşüyor: Büyük indirim geldi!

İndirim coşkusu yarın başlıyor! Faturalar düşüyor: Büyük indirim geldi!

Elektrik abonelerine yapılan yüzde 15'lik zam sonrası duyuru geldi. O tarihten itibaren aboneler indirimli olarak elektriği kullanabilecek. EPDK tarafından yapılan duyuruya göre elektrik tavan fiyatı 3050 TL/mwh’den 2600 TL/mwhy’ye düşürüldü. İşte elektriğin indirimli kullanılacağı tarih

Zamlarla boğuşan vatandaşın içine su serpecek indirim haberi geçen günlerde gelmişti. EPDK tarafından sanayi ve ev abonelerine yüzde 15 ila 20 arasında indirim yapılacağı duyuruldu. O tarihten itibaren elektrik aboneleri indirimli haliyle kullanacak.

elektrk.jpg

ELEKTRİK ABONELERİNE MÜJDE

Elektrik aboneleri için verilen müjdeli haber sonrası gözler indirimin ne zaman geleceğine döndü. EPDK indirimli tarihi açıkladı.

asgariucret-001.jpg

O TARİHTE İNDİRİM BAŞLIYOR

Buna göre Elektrik abonelerin serbest piyasada elektrik tavan fiyatını 1 Nisan’dan tarihinden itibaren itibaren 3050 TL/mwh’den 2600 TL/mwhy’ye düşürüldü.

Yapılan indirim 1 Nisan tarihinde kullanılmaya başlarken olağan üstü maliyet karşısında da AUF devreye sokuldu. AUF Ekim ayına kadar devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN