İnsanlar Dostunu ve Düşmanını İyi Bilmeli Çünkü Düşman Bazen Hiç Beklemediği Yerden Çıkar! İşte Burçların Düşman Burçları

İnsanlar Dostunu ve Düşmanını İyi Bilmeli Çünkü Düşman Bazen Hiç Beklemediği Yerden Çıkar! İşte Burçların Düşman Burçları

Astrolojiye göre güneş burçlarınıza göre en büyük düşmanınız olabilecek iki burç vardır. Bir şekilde kavgaya yol açabilecek özelliklerinizden birini beğenmeyecekler. Bu nedenle, haberimizde onları tanımak için okumaya devam edin.

BU 2 burç, astrolojiye göre büyük olasılıkla düşmanınız olacak

İnsanlar genellikle bizimle aynı fikirde değiller ve duygularımızı anlayamıyorlar. Bu yüzden anlayamayacakları veya uğraşamayacakları şeyleri çok fazla düşünmek istemezler. Bu genellikle ilişkilerinde sorunlar yaratır. Sevdiklerinizin bazı duygularına cevap vermediğinizde, bu konuda incinebilir ve sonra duygularını ifade etmeyi bırakabilirler. Bu, bağda mesafe yaratır ve sizi o kişinin düşmanı yapar. Ama bunu kasıtlı yapmıyorsunuz. Bu genellikle zodyak özelliklerimiz nedeniyle olur. Zodyak kişilik özelliklerinizden dolayı ikiniz iyi geçinemiyorsunuzdur.

Bu zodyak işaretleri, astrolojiye dayalı olarak düşmanlarınız olabilir:

basliksiz-5.jpg

KOÇ BURCU

En büyük düşmanlarınız bir başka Koç ve Aslan olacak. Herkesi bir şeye zorlama eğilimindesiniz ve bu özelliğiniz başka bir Koç'u düşmanınız yapacak çünkü ikiniz de bu davranışa bağlı kalacaksınız. Koç ve Aslan ikisi de egoisttir ve asıl sorun bu. Aslan kinlere tutunabilir ve Koç onları bir tartışmaya sokmaktan mutlu olacaktır.

basliksiz-6.jpg

BOĞA BURCU

Tüm burçların en inatçısı olan Boğa, Kova ve Akrep'i en büyük düşmanları yapma eğilimindedir. Hepsi her zaman istediklerini elde etmeye kararlıdır. Bu nedenle, birinin kendi bakış açısına katılmadığını gözlemlemeleri onları endişelendiriyor.

ikizler.jpg

İKİZLER BURCU

Temelde İkizler oldukça arkadaş canlısıdır, ancak düşmanları başka bir İkizler ve Oğlak burcudur. İkizler, onları her açıdan her zaman haklı görme eğilimindedir. Ve bu, İkizler'i, her ikisi de kendi kararlarını ortaya koymak için savaştıkları için başka bir İkizler'in büyük düşmanı yapar.

yengec-tta5-cover.jpg

YENGEÇ BURCU

Koç ve Yay, Yengeçlerin en büyük düşmanlarıdır ve bu, Yengeç'in yüksek duygu ve duyarlılığından kaynaklanmaktadır. Yengeçler derin duygularını sadece güvendikleri kişilerle paylaşırlar. Ancak Koç, üzücü anlarını sosyal medya profillerinde bile paylaşabilir. Bu, bir Yengeç burcunu deli edebilir. Ve Yay gerçekten duygusal duygulara yatırım yapmaz, bu da bir Yengeç kişisini çok incitir.

basliksiz-12.jpg

ASLAN BURCU

Aslan, çok egoist ve inatçı oldukları için Boğa ve Akrep ile araları iyi olmayabilir. Başkalarının ne söylediğinden bağımsız olarak her zaman kendi noktalarını kanıtlamak isteyeceklerdir.

basak-burcu-1.webp

BAŞAK BURCU

Başaklar sabır, planlama, bakım ile kutsanmıştır. Her şeyi titizlikle yapma eğilimindedirler, bu da Koç ve Yay'ı kendilerine çok kızdırır çünkü bu iki burç, işleri titizlikle yapmaktan hoşlanmaz, kendiliğindenliğe inanırlar.

terazi.jpg

TERAZİ BURCU

Teraziler herkesi mutlu etmek için düşünür. Ancak Akrep ve Başak ile araları pek iyi değildir çünkü Akrep, Teraziler için başa çıkması zor olan sevgiyi göstermeme eğilimindedir. Başaklar çabuk karar verebilir ve Terazi karar bile veremez.

akrep.jpg

AKREP BURCU

Akrepler son derece manipülatiftir ve her zaman insanları kendi yöntemleriyle çalıştırmayı planlarlar. Yani Aslan ve Kova ile araları pek iyi değil. Aslanlar çok rekabetçidir ve bu da Akrep'in savaşmasını zorlaştırır. Ve Kovalar manipülasyon veya akıl oyunlarını hiç sevmezler, bu yüzden Akrep'e kolayca kızarlar.

912764.jpg

YAY BURCU

Bu burcun kesinlikle Balık ve Kova ile rekabeti olacaktır. Yay burcu insanları sorunları çözüp yoluna devam etmek ister, ancak Balık onları rahatsız eden aynı şeye tutunmak ister. Yay ve Kova gerçekten tüm yaşam için savaşabilir. çünkü asla aynı fikirde olmayacaklar ve her zaman tartışmada son bir söz söylemeye çalışacaklar.

basliksiz-3.jpg

OĞLAK BURCU

Bu insanlar sıkı çalışmaları, özverileri ve güçlü kişilikleriyle tanınırlar, ancak Yengeç ve Terazi ile başa çıkmak söz konusu olduğunda en iyi davranışlarını ortaya koymazlar. Kanser, Oğlak burcu tarafından takdir edilmeyen doğası gereği çok hafiftir. Teraziler, Oğlak'ın her zaman görmekten nefret edeceği insanları her zaman memnun etmeyi sever.

5f5f4cd117aca90784d74d3f.webp

KOVA BURCU

Kova, Oğlak ve Boğa ile düşman olma eğilimindedir. Boğalar kurallara uymayı sever ve Kova her şeyi kendi yöntemleriyle yapmak ister. Oğlak, bir Kova tarafından izin verilmeyen her şeyi kontrol etmeyi sever.

basliksiz-4-001.jpg

BALIK BURCU

Balıklar hassas ve yaratıcıdır. Başak ve İkizler ile araları pek iyi değildir çünkü bu iki burç çoğu zaman her şeye bakış açılarını anlayamazlar. İkizler, başkalarıyla konuşarak sorunları çözmek ister ve Balık bu konuda çok utangaç hisseder. Başak, Balıkları çok inciten sınırlara sahip olduğuna inanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN