İnsanların %90'nı bulamadı! Papağanların arasındaki gizli kelebeği 10 saniyede bulabilir misin?

İnsanların %90'nı bulamadı! Papağanların arasındaki gizli kelebeği 10 saniyede bulabilir misin?

Son günlerde, bu papağanların arasında gizlenmiş kelebeği bulmanıza meydan okuyan bir resim viral oldu. Papağanların arasındaki gizli kelebeği bulabilecek misiniz?

Optik yanılsamalar söz konusu olduğunda, internet onlara karşı doymak bilmez bir açlığa sahiptir. Her gün yeni bir optik yanılsama ortaya çıkıyor ve bizi kendine çekiyor, çözümü bulmanız için sizi zorluyor. Bu akıl almaz illüzyonlar bağımlılık yapar ve boş zamanınızı değerlendirmenin en iyi yollarından biridir. Sadece zihninizi rahatlatmakla kalmaz, aynı zamanda odaklanmanızı da geliştirir. Son zamanlarda internette, bu papağanların arasındaki gizli kelebeği bulmanıza meydan okuyan bir illüstrasyon dolaşıyor. Gizli kelebeği bulabilir misin?

1-010.jpg

PAPAĞANLARIN ARASINDAKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Optik yanılsama sevgisi yakın zamanda ölmeyecek. Sadece bir an duraklayın ve resme dikkatlice bakın. Optik illüzyonda, dallarda oturan farklı renklerde papağanların güzel bir resmini görebilirsiniz. Sanatçı, kadrajda kolayca seçilemeyen kelebeği zekice saklamıştır. Gizli kelebeğin nerede saklandığını 10 saniyede bulabilir misin?

GİZLİ KELEBEĞİ GÖRDÜN MÜ?

Bu optik yanılsamanın zor olduğu söylendiği için resim herkesin kafasını kaşımasına neden oldu. Genellikle görüntü olarak görünen, göründüğü gibi değildir. Cevabı paylaşmadan önce, kelebeği görmeniz için bir ipucu.

Gizli kelebek görüntünün sol tarafında bulunabilir. Şimdi resme dikkatlice bakın, küçük bir kelebek bulabilirsiniz. Birçoğunuz kelebeği görmüş olabilirsiniz ama görmediyseniz, size yardımcı olacağız. Cevabı öğrenmek için okumaya devam edin.

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik illüzyon resminin cevabını merak edenler, resmin sol tarafında turuncu papağanın yanına dikkatli baksın. Pembe kelebeği gizlendiğini yerde görebilirsiniz. Hala mücadele ediyorsanız, aşağıdaki resimde siyah bir daire içinde işaretlenmiş kelebeğin tam yeri gösterilmektedir.

2-008.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN