İnsanların %99'u çizgilerin arasındaki gizli hayvanı bulamıyor! 5 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor!

İnsanların %99'u çizgilerin arasındaki gizli hayvanı bulamıyor! 5 saniyede bulanların IQ'su en az 150 çıkıyor!

Optik illüzyon IQ testi: Gözlem becerilerinizi ölçmek için siyah ve beyaz çizgiler arasındaki gizli hayvanı 5 saniye içinde bulun.

Kendinizi kötü hissediyorsanız, sizi neşelendirecek bir şeyimiz var. Bazı akıl almaz testlerin zamanı geldi. Bu günlerde telefonlar, bilgisayarlar, haberler ve sosyal medya beynimizi aşırı uyararak kendimizi depresif ve neşesiz hissetmemize neden oldu. Beyin olağanüstü bir organdır, ancak ancak çok fazla bilgiyi işleyebilir.

Zihnimizin işlediği tüm gereksiz bilgiler, onları daha az verimli, bizi daha az zeki yapıyor. Ancak düzenli optik illüzyonları, zeka oyunlarını ve diğer akıllara durgunluk veren bulmacaları çözerek zihninizin kontrolünü geri kazanabilirsiniz. Bu nedenle, her ne yapıyorsanız ara verin ve arkanıza yaslanın. Aşağıdaki optik illüzyon resmini inceleyin ve 5 saniyede siyah beyaz çizgiler arasına gizlenmiş hayvanı bulun.

1-005.jpg

ÇİZGİLERİN ARASINDAKİ GİZLİ HAYVANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki optik illüzyon görüntüsünde gizlenmiş bir hayvan var. Siyah-beyaz dikey çizgilerin derinliklerine gömülüdür ve çıplak gözle görülemez. Resimde hangi hayvanın gizlendiğini görmek için farklı bir yol bulmanız gerekecek. Ancak bu testi çözmek için sadece 5 saniyeniz var.

GİZLİ HAYVANI BULDUN MU?

Optik yanılsama, zihninizi ve görüşünüzü kandıran benzersiz bir olgudur. Optik illüzyonlar, etrafımızdaki dünyayı deneyimlememize izin vermek için gözlerin ve beynin nasıl birlikte çalıştığı hakkında bize çok şey öğretebilir. Üç boyutlu bir dünyada yaşıyoruz, bu nedenle beynimiz, gerçekliği algılamamıza yardımcı olmak için derinlik, gölgeleme, ışıklandırma ve konum hakkında ipuçları alıyor.
Ancak, herhangi bir dış ipucu olmadan 2 boyutlu resimler gördüğünüzde, bu, gözler ve beyin arasında bir çatışmaya yol açarak görsel korteksi rahatsız eder. Bu optik illüzyonlara neden olur. Resimdeki gizli hayvanı buldun mu?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

Bu optik illüzyon vizyon IQ testinde gizlenen hayvan bir kedidir. Bu testi çözmenin sırrı görüntüyü uzaklaştırmak veya ekrandan uzaklaşmaktır. Telefonunuzu veya bilgisayarınızı daha ileriye taşımaya çalışın ve iri gözlü bir kedinin size baktığını açıkça göreceksiniz.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN