İnsanların %99'u diğerlerinden farklı olan küpeleri bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 7 saniyede bulabiliyor!

İnsanların %99'u diğerlerinden farklı olan küpeleri bulamıyor! Sadece gerçek zekiler 7 saniyede bulabiliyor!

Bu zeka bulmacası, bir çiçek küpe koleksiyonunu gösterir. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanarak farklı küpe çiftini bulmak için bu mücadeleye katılın. İyi şanlar.

Küpeler 7000 yıldan fazla bir süredir popülerliğini koruyor ve antik Asya'da ortaya çıkıyor. Şimdi, resimdeki farklı olan tek çifti bulabilir misiniz?

Bu zihinsel egzersiz beyin ve beceriler için iyidir. Ruh halini, hafızayı ve odaklanmayı kontrol eden bir hormon olan bu zihinsel alıştırmayı çözmeye başladığınızda, Dopamin daha kolay üretilecektir.

1.jpg

RESİMDEKİ FARKLI KÜPEYİ BULABİLİR MİSİN?

Sosyal medya üzerinde paylaşılan bu resim 6 sütun ve 4 sıraya bölünmüş toplam 24 küpeyi gösterir. Ve buradaki göreviniz resimdeki farklı olan tek küpeyi bulmak. Herhangi bir ipucunu kaçırmamak için her satırı ve sütunu gözden geçirdiğinizden emin olun. Bu zihinsel egzersizi bitirmek için sadece 7 saniyeniz olduğunu unutmayın.

Bu tek seferlik bulmaca, popüler olarak zeka bulmacası olarak bilinir. Bir kişinin gözlem ve genel zeka kapasitesini kontrol eder. Ve doğru cevabı bulmak için yaratıcı, mantıklı ve net bir bakış açısına sahip olmak gerekir.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı küpeyi zaman sınırı içinde bulmayı başaranları tebrik ederiz. Ancak hala cevabı bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol ederek farklı küpenin nerede saklandığını öğrenebilir. Küpenin kancaları diğerlerinden farklıdır.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN