Instagram'ı şaha kaldıracak yeni özellik! Facebook, X kullananlar çok kıskanacak: Yeni güncelleme "işte bu" dedirtti

Instagram'ı şaha kaldıracak yeni özellik! Facebook, X kullananlar çok kıskanacak: Yeni güncelleme "işte bu" dedirtti

Milyarlarca kullanıcısı olan ve dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olarak bilinen Instagram, duyanları şaşkına çevirecek bir özellikle gündeme geldi. Diğer sosyal medya hesabı kullananlar artık Instagram’a yönelecek. İşte gündemi sarsan o yeni güncelleme…

Instagram, milyonlarca kişi tarafından kullanılan fotoğraf veri gül video ve mesajlaşma aktivitelerin yapılabildiği bir uygulamadır. Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformu olan Instagram’ın milyarlarca kullanıcısı var. Söz konusu bu uygulama kullanıcılara daha iyi deneyimler sunmak için güncellemeler alıyor. Aldığı son güncelleme ise resmen şaşkına çevirdi. Bir kesim bu yeni özelliğe sevinirken bir kesim ise kararsız kaldı.

yeni-proje-25.jpg

İNSTAGRAM’DA DEVRİM NİTELİĞİNDE GÜNCELLEME

Teknoloji Oku’nda yer alan habere göre, Instagram kullanıcıları artık sadece yakın arkadaşlarının görebildiği fotoğrafların paylaşıldığı “sahte Instagram” hesabı kullanabilecek. Söz konusu bu yeni güncellemeyle beraber kullanıcılar sadece kendi belirledikleri kişilerin hesaplarını görmesine izin verecek.

Halihazırda uzun zamandır konulan hikayeleri “yakın arkadaşlarla” paylaşma özelliğine benzeyen bu yeni özellik sayesinde profilinizi daha da özel bir hale getirebileceksiniz.

yeni-proje-26.jpg

DİĞER YÜZ ERİŞİMLERİ ANLAŞILACAK

Bunların yanı sıra Instagram’ın yan uygulaması olan Threads’te görülen paylaşımlara göre kullanıcılar birinin tablosunda anahtar simge olup olmadığına göre o kişinin diğer yüzüne erişim yapılıp yapılamayacağını görebilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN