İrem Derici: Lerzan Mutlu'ya terbiyesiz mesajlar attım

İrem Derici: Lerzan Mutlu'ya terbiyesiz mesajlar attım

Geçtiğimiz temmuz ayında yüksek sesle müzik dinlediği için komşusu Lerzan Mutlu'nun eleştirilerine maruz kalan İrem Derici, katıldığı programda, uyku sersemiyken Lerzan Mutlu'ya terbiyesiz mesajlar attığını söyledi

İrem Derici, YouTube'da yayınlanan, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun’un sunduğu programa konuk oldu. Şarkıcı, dikkat çekici açıklamalar yaptı.

İrem Derici, '30 Haziran akşamı evde müziği biraz açmışım. Öyle saçma sapan bir hoparlörüm var ki, şarjı dolunca kendini tekrar açıyor. Bir açılmış, hoparlörden müzik sabah 7’ye kadar bangır bangır. Sızmışım duymadım' dedi.

'LERZAN’DAN ÖZÜR DİLEDİM'

Ünlü şarkıcı, 'Sabah bir kalktım, (Lerzan Mutlu’nun paylaşımlarıyla) Türkiye çalkalanıyor. Uyku sersemi Lerzan’a bayağı terbiyesizce mesajlar attım, ona rağmen beni affetti. Kendisinden özür diledim' açıklamasını yaptı.


İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN