İrem Derici'nin genç sevgilisi bakın kim çıktı! Yıllar önce o yarışmaya aşkıyla damga vurmuştu

İrem Derici'nin genç sevgilisi bakın kim çıktı! Yıllar önce o yarışmaya aşkıyla damga vurmuştu

Aşk hayatı ile sık sık gündeme gelen İrem Derici'nin yeni sevgilisini görenlerin ağzı açık kaldı. Samimi pozlarıyla gündeme bomba gibi düşen ikili sosyal medyayı salladı. İşte İrem Derici ve yeni sevgilisinin o pozları…

Aşk hayatı ile çok konuşulan ünlü şarkıcı İrem Derici, yeni aşkıyla gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme bomba gibi düşen İrem Derici sevgilisiyle de herkese şaşırttı. Aşk istemiyorum diyen İrem Derici, bu kez gönlünü Survivor'ın yetenekli yarışmacısına kaptırdı. İşte İrem Derici ve yeni sevgilisinin o pozları…

YENİ SEVGİLİSİYLE YENİ POZLAR GELDİ

Şarkıcı İrem Derici yeni sevgilisi Atakan Işıktutan ile verdiği samimi pozları sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşen ünlü isim gönlünü bu kez de Survivor yarışmacısına kaptırdı.
Yeni bir aşka yelken açan ünlü isim sevgilisiyle Amsterdam tatilinde görüntülendi. Sosyal medya hesabından aşk dolu pozlarını paylaşan Derici, günün en konuşulan isimleri arasında adını yazdırdı.
irem-derici-atakan-isiktutan.jpg


KAÇAMAK TATİLDEN KAÇAMAK POZLAR

Özel hayatı ile adından sıkça söz ettiren İrem Derici eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşamaya başladı. Birlikte tatil planı yapan çiftin rotası ise Amsterdam oldu. Instagram hesabını oldukça aktif olarak kullanan İrem Derici, sevgilisi ile yeni pozlarını da takipçilerinin beğenisine sundu.

irem-atakan.jpg
Paylaşımının altına nazar boncuğu bırakmadan geçmeyin notunu ekleyen ünlü isim, pozlarıyla çok konuşuldu. İrem Derici'nin son yaptığı paylaşımların doğru olmadığını düşünen takipçileri ise olaya tepki gösterdi. Türkiye'nin yaşadığı zorlu süreçte böyle paylaşımlar yapmanın uygun olmadığı ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN