İş arayanlara büyük fırsat! Az önce duyuruldu: Çok sayıda büro personeli ve güvenlik alınacak

İş arayanlara büyük fırsat! Az önce duyuruldu: Çok sayıda büro personeli ve güvenlik alınacak

Şırnak Üniversitesi, yeni personel alımı yapacağını duyurarak son ilanını yayımladı. Üniversite, sözleşmeli personel pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir. Başvuruda bulunacak adaylardan KPSS şartını da aramaktadır. İşte personel alım detayları...

Şırnak Üniversitesi, yeni personel alımı yapacağını duyurarak son ilanını yayımladı. Üniversite, sözleşmeli personel pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir. Alımda KPSS şartının aranacağı belirtilmiştir. Şırnak Üniversitesi, en az lise mezunu olan adayları farklı kadro ve departmanlara yerleştirecektir.

Şırnak Üniversitesi'nin alacağı personel sayısı ve başvuru şartları ilanında ayrıntılı olarak yer almaktadır. Adaylar, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na göre belirlenen genel şartları sağlamalıdır. Bunlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık sorunu olmamak, 18 yaşından büyük olmak ve sabıka kaydının temiz olması yer almaktadır.

BAŞVURU SON TARİH: 22 HAZİRAN

başvuru

Başvuru yapacak adayların en az lise mezunu olması ve KPSS'den belirli bir puan almış olmaları gerekmektedir. KPSS puanlarına göre adaylar seçilecek ve herhangi bir sözlü mülakat yapılmayacaktır.

Başvuruların ne zaman yapılacağı da ilan metninde belirtilmiştir. Başvurular 8 Haziran tarihinde başlamış olup, 22 Haziran tarihine kadar devam edecektir. Başvuruların Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Yerleşkesi Rektörlük Binası Personel Daire Başkanlığı adresine yapılması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN