İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjde! Bu branşlardan KPSS şartsız alım yapılacak

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjde! Bu branşlardan KPSS şartsız alım yapılacak

İş arayan insanlar internet üzerinden yayımlanan ilanları yakından takip ediyor. Peki belediye personel alım şartları neler? Tüm detaylar haberimizde.

Kamu kurumlarında çalışmak isteyen insanlar için yüzleri güldürecek haber İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Peki alım şartları neler? Başvuru nasıl yapılır? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BELEDİYEYE PERSONEL ALIMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR aracılığıyla yayımlanan ilana göre 11 okul öğrencisi öğretmeni ve 9 çocuk gelişimi personeli alınacak. Personeller İSPER Anonim Şirketi bünyesine alınacak. Başvurular 25 Mayıs tarihine kadar devam edecek. 

İBB Personel Alımları

Adaylardan KPSS puanı istenmeyecek ve mülakat olmayacak. Başvurular İBB resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacak. Okul öncesi öğretmeni başvuruları için lisans mezunu olmak, tercihen yüksek lisans mezunu olmak, 2 sene deneyim sahibi olmak, tercihen İngilizce bilmek, atanma şartlarına sahip olmak, MS Office programlarını kullanmak, mesleki yeterliliğe sahip olmak gerekiyor. Çocuk gelişimci başvuruları için lisans ya da ön lisans mezunu olmak, MS Office programlarını kullanmak, atanma şartlarını taşıyor olmak, mesleki yeterliliğe sahip olmak, arşiv ve kayıt oluşturma ve dosyalama yapmayı bilmek gerekiyor. Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden 25 Mayıs tarihine kadar yapılacak. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN