Işın Karaca'nın son paylaşımı korkuttu! Meğer yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyormuş: "Saçım, kaşlarım, kirpiklerim..."

Işın Karaca'nın son paylaşımı korkuttu! Meğer yıllardır bu hastalıkla mücadele ediyormuş: "Saçım, kaşlarım, kirpiklerim..."

Müzik camiasının sevilen seslerinden Işın Karaca sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla hayranlarını üzdü. Artık daha fazla saklayamayacağını söyleyen Karaca, yaklaşık iki yıldır mücadele ettiği o hastalığı açıkladı...

Söylediği şarkılarla Türkiye'nin önde gelen sanatçıları arasında yer alan Işın Karaca, yaptığı paylaşımla hayatıyla ilgili bilinmeyen bir gerçeği açıkladı. Uzun zamandır hasta olduğunu söyleyen Karaca, kimseye bir şey demeden zorluklarla mücadele ettiğini ama artık dayanamadığını dile getirdi.

Yaşadığı zorlukları "Daha fazla saklamak istemiyorum" diye açıklayan ünlü şarkıcı, yaptığı paylaşımla o kötü hastalığı paylaştı. Ünlü isme sevenlerinden geçmiş olsun mesajı gelirken, şarkıcı 2 yıldır yaşadıklarını tek tek anlattı.

"KANSER TEDAVİSİ GÖRMÜYORUM"

Resmi Instagram hesabından saçlarını kazıttığı fotoğrafı yayınlayan Işın Karaca, hastalığını şu sözlerle anlattı:

“Gördüğünüz üzere saçım yok, kaşlarım yok, kirpiklerim de. Hatta vücudumun hiçbir yerinde kıla dair bir şey yok… Bugüne kadar verdiğim lazer epilasyon paralarına yazık. Siz bilmeden ben neler atlatmışım… Siz bilmeden en zor günümde bile peruk takış şarkılarını bangır bangır söyledim. Çünkü hayat bunu gerektiriyordu. Saklamak artık daha zor gelmeye başladı hastalıktan. Paylaşma sebebim bu… En son sevgili nuru arayıp, sorgulayanlar olmuş Ben hep bir umutla saçlarım geri gelecek diye beklerken hastalık bu noktaya gelince benim uzun süre kel kalacağımı anlayınca yükü hafifletmek gerekiyordu” diyerek herkesin kanser sandığı hastalığının ne olduğunu şöyle anlattı:

“Hayır arkadaşlar kanser tedavisi görmüyorum!! Hastalığımın adı Alopeci Universal (AU) Kısaca saç kıranın son evresi. Hemen bunu söylemem gerekir ki ortalığı kimse karıştırmasın. Kemoterapi tedavisi gören herkese Allah acil şifa versin…”

haber-5-ic.jpg

"HİKAYEM ÇOK UZUN AMA BİR O KADAR DA KISA"

Hastalık süreci ile yaşadığı zorluklara da değinen Karaca, “Amacım asla hastalık kıyaslamak değil. Herkesi yaşadığı kendin zaten zor. Benimkisi ise iki yıldır süregelen bir yaşam. Hikayem çok uzun ama bir o kadar da kısa. İlk aşıdan bu yana kafamda minik minik yaralar oluştu. Alerji mi dedik, 10 doktor gezdim… değilmiş! Endokrinolojiye bağlı bir durum mu dedik. O da değilmiş… sıra geldi ikinci aşıya… Aşıdan 2 hafta sonra o minik minik yaralar saçlarımla beraber döküldü. Bir o arada Emir’le saç modelleri üretmek için kuş tutuyoruz… Takma, yapıştırma, kelleyi boyama… Ne ararsan yaptım.

Haydi ben bunun üstüne bir de covid oldum mu! O minik minik dökülen saçlar bir anda para para döküldü. Baya Alopcia Areta olmuşum. İkinci kez covid geçirdiğimde dökülen para para bölgeler iyicen açıldı. Örtmek artık imkansız olmuştu… Ve ben içime kapanıp kimseyle görüşmedi. Çünkü anlatamadı… En sevdiklerimin cenazesine bile gidemedim…” diyerek takipçilerine içini döktü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN