İŞKUR'dan bekçi olmak isteyenlere yeni fırsat! E-Şube ile 81 ilde bekçi alımı başladı: Başvuru fırsatını kaçırmayın

İŞKUR'dan bekçi olmak isteyenlere yeni fırsat! E-Şube ile 81 ilde bekçi alımı başladı: Başvuru fırsatını kaçırmayın

İŞKUR e-Şube ile yeni bekçi ilanını duyurdu. İş arayanlara yeni fırsatlar sunan İŞKUR, 81 ili kapsayan alımlarının detaylarını da açıkladı. Peki, İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları nelerdir? İŞKUR bekçi alımları ne zaman başlıyor? İşte o soruların yanıtı...

İş arayanlara yeni fırsatlar sunan İŞKUR, bekçi alım ilanını yayımladı. 81 ili kapsayan alımlarda bekçinin yanı sıra inşaat ve işyeri bekçisi gibi alımlar da yapılacak.

İŞKUR BEKÇİ ALIM İLAN DETAYLARI

İŞKUR'un yayımladığı ilana İŞKUR resmi web sitesi üzerinden oluşabilirsiniz. Sitedeki arama bölümüne 'bekçi' yazdıktan sonra, il ve ilçeye göre filtreleme yaparak ilanları görüntülemeniz mümkün.

iskurdan-bekci-olmak-isteyenlere-yeni-firsat.jpg

İŞKUR'un yayımladığı alım ilanı kapsamında 81 il genelinde inşaat ve işyeri bekçisi, kapıcı, beden işçisi, özel güvenlik görevlisi, çarşı ve mahalle bekçisi gibi pozisyonlar için alım yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN