İŞKUR’dan personel alımı duyurusu: KPSS şartı yok, yüksek maaş var! Binlerce personel alımı yapılacak…

İŞKUR’dan personel alımı duyurusu: KPSS şartı yok, yüksek maaş var! Binlerce personel alımı yapılacak…

İŞKUR üzerinden iş arayanlara müjde! Binlerce personel alımı yapılacak, üstelik KPSS şartı da aranmıyor. Hem yükse maaşlı hem de devlette çalışmak istiyorsanız başvuruları kaçırmayın. İşte konuya ilişkin detaylar…

Güncel iş ilanlarını yakından takip edenler için yeni bir başvuru imkanı sağlandı. Yapılan son dakika açıklamalarına göre KPSS şartı aranmadan binlerce personele istihdam sağlanacak. Üstelik yüksek maaşlı. Peki kimler açılan iş ilanına başvurabiliyor? Başvuru şartları ne? İşte konuya ilişkin tüm merak edilenler…

KPSS ŞARTI YOK, YÜKSEK MAAŞ VAR

Sağlık bölümlerinden mezun olanlar, iş arayanlar bu habere çok sevinecek. Hastaneler, İŞKUR üzerinden istihdam sağlayacaklarını açıkladı. Bünyelerine yeni çalışan alacak olan hastaneler, iş ilanı yayınlıyorlar.

İŞKUR, ebe, şoför, hemşire, hasta danışmanı alım ilanı, bir yandan istihdam sağlarken bir yandan da nitelikli personel ihtiyacını karşılıyor.

İŞKUR İLE ALIM YAPILACAK

İŞKUR işbirliği ile hastanelere yapılacak olan alımda hastane kadrolarına “hasta danışmanı” alımı yapılacağı açıklandı. Pozisyona başvuranlar minimum 11.402 TL maaş alacak.

alim.jpg

BAŞVURU ŞARTLARI

Alım yapılacak alan için istenen başvuru şartları ise şöyle:

  • En az ilkokul mezunu olması,
  • Microsoft Office programlarını kullanabilmesi,
  • Etkili iletişim kurabilmesi,
  • Hasta ve hasta yakını psikolojisine önem vermesi,
  • Hizmet sunumunda hasta memnuniyetini gözetmesi,
  • Ekip ruhuna sahip olması,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlaması,
  • Analitik ve hızlı düşünme yeteneğine sahip olması,
  • Kişisel görünüm ve bakıma dikkat etmesi,
  • Vardiyalı çalışma sistemine uygun olması.

alim2.jpg

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILIYOR?

Başvuru yapmak isteyenler ilk olarak online şekilde İŞKUR web sitesi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirecek. Başvuruların belirtilen tarihlerde yapılması gerekiyor. Dolayısıyla İŞKUR üzerinden başvuru tarihlerini takip etmeniz gerekmektedir.

Hastanelere İŞKUR üzerinden işçi alımı başvurusu için tıklayınız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN