İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı! Altını, doları olanlar dikkat: Daha fazla kazanmak için o tarihi bekleyin!

İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı! Altını, doları olanlar dikkat: Daha fazla kazanmak için o tarihi bekleyin!

Piyasadaki hareketlilikle birlikte, uzmanlardan gelen bir dizi açıklama geliyor. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcıları ciddi şekilde uyardı. İşte detaylar…

Ünlü Ekonomist İslam Memiş yatırımcılar için önemli olan detayları tek tek açıklandı. Detaylar haberimizde…

dolar

İSLAM MEMİŞ PİYASAYI ALT ÜST ETTİ! YATIRIM YAPACAKLAR İÇİN TEK TEK AÇIKLADI! KÂRLAR İÇİN O TARİHİ BEKLEYİN!

Piyasaya ilişkin yaptığı açıklamalarda İslam Memiş öne çıkıyor. Memiş, kar satışının tarihini belirtti.

İslam Memiş piyasayı alt üst etti! Yatırım yapmakla ilgileniyorsanız sizi bireysel olarak bilgilendireceğiz! Kâr etmeye başlamak için günü bekleyin!

İSLAM MEMİŞ PİYASAYI YORUMLADI!

Ünlü ekonomistler yatırımcılar için açıklamalar yapmaya devam ediyor. Altın ve finans piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırım seçeneklerine ilişkin yeni bir açıklama yaptı. tv100.com'daki yazısında

"Bu hafta para piyasalarında bu seviyelere dikkat!" adlı bir makale yayınladı. Yatırımcı gündemine ilişkin açıklamalara ilişkin olarak ise finans piyasalarının haftaya sakin başladığını söyledi.

Yaptığı açıklamada, beklentiler için temkinli bir neden olarak kar satışına işaret etti. Son iki haftadaki piyasa hareketleri ve banka başarısızlıkları konusunda pozisyon aldı ve kar satmaya da ihtiyaç olduğunu söyledi.

DOLAR FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Bist 100'ün bu hafta pozitife döndüğünü kaydederek, 4 bin 950 puanlık destek seviyesini açıkladı. Dolar fiyatına gelince, piyasada 19,38 TL'den işlem gördüğünü, ekranda 19,08 TL'den işlem görüyor olarak listelendiğini kaydetti.

Geçen hafta ekranda 19.05'te seyreden dolar, piyasada haftayı 19.35'te kapattı. Orta ve uzun vadede dolar yatırımı için olumlu bir görünüm olduğunu söyledi ve baskının kalıcı olmayacağını vurguladı.

ALTIN VE ONS YORUMUNA DİKKAT!

Son olarak ONS altın fiyatı ve gram altın fiyatına değinen ekonomist İslam Memiş, yazısında 1958 dolar seviyesinin ONS altın fiyatı için destek noktası, 1998 dolar seviyesinin ise direnç noktası olduğunu vurguladı. Dolar destek seviyesinde yani 1958 seviyesinde kurulursa 1948 dolar seviyesini test edebileceği bilgisini verdi. Kâr satışının bu hafta da devam edeceğini duyurdu. Altın gram fiyatına ilişkin yaptığı açıklamada, haftaya düşüşle başladığı bilgisini paylaşarak, ekranlarda 1.213 Türk Lirası, piyasada 1.234 Türk Lirası’ndan işlem gördüğünü açıkladı. Altın için orta ve uzun vadede olumlu bir görünüm olduğunu söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN