İşte bilinen en eski kişilik testi! Avuç içinizdeki çizginin uzunluğu karakterinizi ortaya koyuyor

İşte bilinen en eski kişilik testi! Avuç içinizdeki çizginin uzunluğu karakterinizi ortaya koyuyor

El falı olarak da adlandırılan el falı okuma, eski Hindistan kökenlidir ve bir kişinin kaderini ve kişiliğini avuç içi çizgilerini, el şekillerini ve renklerini vb. okuyarak görmenin bir yolu olarak dünya çapında popüler ve modadır. Peki siz avuç içinizdeki çizgilerin ne anlama geldiğini biliyor musunuz?

El falı konusunda sağ elin kadınlara, sol elin erkeklere ait olduğu şeklinde bir söz vardır. Bunun nedeni, Çin geleneklerinde sol tarafın erkek ve babalıkla, sağ tarafın da kadın ve annelikle ilişkilendirilmesidir (örneğin, evlilik cüzdanı fotoğrafları, düğün koltukları…) Ana akım avuç içi okumada cinsiyet gelenekleri göz ardı edilir. Çoğu insan için baskın olan sağ elin şimdiyi ve geleceği temsil ettiğine ve bu nedenle zaman ve deneyimle değiştirilebileceğine inanılırken, sol elin geçmişi ve kişinin doğduğu özellikleri temsil ettiğine inanılır. Basitçe söylemek gerekirse, el falı, kişilik özelliklerini yorumlamak ve gelecekteki olayları tahmin etmek için ellerin fiziksel özelliklerini analiz etme sanatıdır.

Avuç içinde beş ana çizgi vardır: yaşam çizgisi, kalp çizgisi (aşk çizgisi de denir), para çizgisi (kader çizgisi de denir), başlık çizgisi ve evlilik çizgisi. Farklı çizgiler farklı özelliklere karşılık gelir.

  • Yaşam çizgisi : sağlık ve fiziksel canlılık
  • kalp lin : aşk ve duygu
  • Para hattı : kariyer ve servet
  • Başlık çizgisi : zeka ve zihniyet
  • Evlilik hattı e : evli yaşam ve ilişkiler

AVUÇ İÇİ OKUMAK İÇİN BASKIN VEYA AKTİF ELİNİZİ SEÇİN

Okumaya başladığınızda, aktif eliniz olarak kabul edildiğinden en sık kullandığınız eli kontrol edin. Baskın olmayan eliniz pasif elinizdir ve okuma sırasında çizgiler o kadar belirgin olmayabileceğinden genellikle incelenmez. Avucunuz yukarı bakacak şekilde elinizi önünüzde tutun, böylece satırları kolayca okuyabilirsiniz.

  • Herhangi bir fark olup olmadığını görmek için aktif ve pasif ellerinizi karşılaştırın. Pasif elinizdeki çizgiler kalıtsal özelliklerinizdir, aktif elinizdeki çizgiler ise kendinizi geliştirmek için ne kadar çok çalıştığınızı gösterir.

​​​​​​​785-pzin.webp

Şimdi ise avuç içi çizgilerinizi resme göre yorumlayalım.

Eğer avuç içi çizginiz birinci el resmindeki çizgi gibiyse insanlar size soğuk hatta buzdolabı diyebilir. Eğer sizde böyle bir kişiliğe sahipseniz sizin için önce mantık gelir. Başkaları tarafından takdir edilmek çok hoşunuza gidiyor.

Eğer avuç içi çizginiz ikinci el resmindeki çizgi gibiyse oldukça nazik ve kibar bir kişiliğe sahipsiniz. Karşınızdaki kişiyi kırmaktan haya eden ve sır saklamayı oldukça çok iyi bilen birisiniz.

Eğer avuç içi çizginiz üçüncü el resmindeki çizgi gibiyse eğlenceli bir kişiliğiniz var. Sevdikleriniz ve aileniz söz konusu olduğunda sizin için akan sular durur. İleriye dönük büyük hedefleriniz ve hayalleriniz olsa da bunu başkalarına yansıtmazsınız.

Eğer avuç içi çizginiz dördüncü el resmindeki çizgi gibiyse heyecanlı, cesur, gözü kara bir kişiliğiniz var. Hayal dünyanız ise oldukça geniş. Her gerçekleşen şeye kafanızda yarattığınız dünyadan bakarsınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN