İşte gerçek IQ testi! Resimdeki yılanı sadece süper zekiler 11 saniyede görebiliyor

İşte gerçek IQ testi! Resimdeki yılanı sadece süper zekiler 11 saniyede görebiliyor

Optik illüzyondaki resimde kamufle olmuş yılan bulunuyor. Gözlem yeteneği gelişmiş, zeki kişiler resimdeki yılanı 11 saniye içinde bulabiliyor. Siz de kendinizi test etmek istiyorsanız, kronometreyi çalıştırın ve aşağıdaki resme odaklanın...

Gerçek, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar gibi birçok optik yanılsama türü vardır. Hepsinin arasındaki benzerlik, aklınızı kandırmaları. Bu tür illüzyonları çözme yeteneği, çok az insanın ustalaşabileceği, başlı başına büyük bir beceridir.

Bu nedenle optik illüzyonlar, zeka seviyenizi test etmenin harika bir yoludur. Zekayı test etmenin tek yolu bu olmasa da. Gözlem becerilerinizi arkadaşlarınız ve aileniz arasında göstermenin gerçekten harika bir yolu. Bu optik illüzyon meydan okuma testi ile gözlem beceri seviyenizi öğrenmeye hazır olun.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ YILANI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde, etrafa dağılmış yapraklar ve ince dallarla bir ormanın içindeki kuru bir alanı andıran bir dış mekan manzarası görebilirsiniz. Bazı küçük bitkiler de vardır, ancak çoğunlukla sıcaktan dolayı kuruyan çimlerdir.

Bu görüntü, güpegündüz kayarak uzaklaşan bir yılanı görmeniz için size meydan okuyor. Zekanızı ve gözlem becerilerinizi, ailenizin ve arkadaşlarınızın zekasını test etmek için iyi bir fırsat olacaktır. Yılanı tespit etmek ve mücadeleyi başarıyla tamamlamak için 11 saniyeniz var.

Zekayı belirlemenin tek yolunun bu olmadığını bir kez daha vurgulamak isteriz; Gerçek IQ seviyenizi gerçekten anlamanız gerekiyorsa, profesyoneller tarafından tasarlanmış IQ testlerine girmeniz önerilir.

GİZLİ YILANI GÖRDÜN MÜ?

Yukarıda bahsedildiği gibi, zorluk yılanı 11 saniye içinde bulmaktır. En iyi strateji, resmi dikkatlice gözlemlemek ve yılanı zaman sınırı içinde tespit edip edemeyeceğinizi görmektir. Acele edin, çok az saniye kaldı.

Çoğunuz yılanı zaten görmüş olabilirsiniz, ilk bakışta fark etmesi biraz zordu ama keskin bir göze sahip olanlar yılanı diğerlerinden daha hızlı göreceklerdir. Gizli yılanı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Yılanın nerede olduğunu merak ediyorsanız, çözüm için aşağıya bakın. Yılanın yeşil rengi ve çok ince olması ilk bakışta fark edilmesini zorlaştırır.

2-008.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN