Kabe'de bari bunu yapma! Kısmetse Olur katılımcısı Gamze Göktürk'ün Kabe paylaşımına tepki yağdı

Uzun yıllardır ara verilen Kısmetse Olur ekranlara geri döndü. YouTube üzerinden yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla birlikte eski yarışmacıların son halleri merak konusu oldu. Yarışmada delikanlı kız olarak hafızalara kazınan Gamze Göktürk'ün Kabe paylaşımı gündeme bomba gibi düştü. Biraz dine saygın olsun bari! Görenlerin ağzı açık kaldı, peş peşe tepki mesajları geldi. Bakın Gamze Göktürk Kabe'den nasıl bir poz yayınlamış?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. İzlenme rekorları kıran programın eski yarışmacılarından Gamze Göktürk'ün son paylaşaımı gündeme bomba gibi düştü. Kabe'de vari bunu yapma! Görenlerin ağzı açık kalıyor. Sosyal medya kullanıcılarından peş peşe tepki mesajları geliyor. İşte Kısmetse Olur Gamze Göktürk'ün paylaşımı...

PAYLAŞIMI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorlarını altüst eden Kısmetse Olur programının gelin adaylarından Gamze Öztürk, yarışmadaki hareketleri ve sözleriyle 'Delikanlı Kız' olarak tanınıyordu. Kabe'ye giden ünlü yarışmacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü.

hghgh-1.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Kabe'ye giden ve fotoğraf paylaşan Göktürk, kullandığı filtre yüzünden sosyal medya kullanıcıları tarafından sert şekilde eleştirildi. Kabe'de bari bunu yapma!

ghghgh-1.jpg

Gamze Göktürtk Kabe'den yaptığı paylaşımda şu sözleri söyledi: "1 tur döndüm Mevlana gibi, 7 tur daha dönücem, 2 tavaf olacak." Öztürk'ün filtre kullanması olay yarattı.

KISMETSE OLUR GAMZE GÖKTÜRK KİMDİR?

Kısmetse Olur 2. sezon gelin adaylarından birisi olan Gamze Göktürk ilk olarak kendisini tanıtırken şu sözlere yer verdi. "Benim evleneceğim erkek kültürlü ve yakışıklı olmalı renkli gözlü açık tenli olmalı. Elbette beni elinde tutmayı bilmeli biraz da maço olmalı. Beni aldatmayı aklından bile geçirmesin yani elime oklavayı aldırmasın" Yarışmacı hayalindeki damat profilini bu sözlerle ifade etti.

Aslen Ankaralı olan Gamze Göktürk Grafik Tasarım Öğrencisidir. 28 yaşında olan yarışmacı programda adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor. 1.80 boyu olan yarışmacı aynı zamanda eğlencelide bir kişiliğe sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN