'Kadınım kadın' diye ağlayan Mükremin Gezgin askere gidiyor: Ben bu tırnaklarla nasıl asker olayım?

'Kadınım kadın' diye ağlayan Mükremin Gezgin askere gidiyor: Ben bu tırnaklarla nasıl asker olayım?

'Ben kadınım kadın' diyerek TikTok'ta videolar çeken hayat tarzı ve cinsel yönelimiyle dikkat çekici paylaşımlar yapan Mükremin Gezgin asker kaçağı çıktı. Sosyal medyada sitem eden Gezgin, tırnakları ve saçını göstererek 'Ben bunlarla nasıl askere gideyim? Kadınım ben' diyerek ağladı. Herkes bu videoyu konuşuyor. Mükremin Gezgin askere mi gidiyor? İşte detaylar

İlginç paylaşımlarıyla dikkat çeken, giyim tarzı ve cinsel yönelimiyle de eleştiri oklarının hedefinde olan Mükremin Gezgin, askerde yoklama kaçağı çıktı. Attığı video ile sosyal medyanın gündemine düşen Gezgin, 'Ben bu tırnaklarla bu saçla askere nasıl gideyim?' diyerek resmen isyan etti.

gezgin.jpg

MÜKREMİN GEZGİN ASKERE GİDİYOR

TikTok'ta çektiği hamilelik videolarıyla bir an da tepkileri üzerine çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Mükremin Gezgin, bu kez askerlik videosuyla güdeme oturdu.

mukremin-gezgin.jpg

Yaptığı estetik operasyonlara bambaşka birine dönüşen ve klip çeken Gezgin'in asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Çektiği videoda sesi titreyen Gezgin, 'Ben askere nasıl gideyim? Bu saç bu tırnakla? Ben kadınım kadın' diyerek resmen isyan etti.

"BEN KADINIM! NASIL ASKERE GİDEYİM?"

Mükremin Gezgin'in o videosu sosyal medyada gündem oldu. Gezgin, ""Ben bu tırnakla mı bu saçla mı bu kirpikle mi askere gideceğim? Devletime kurban olayım, Devletime boynum kıldan ince onlar o kadar çok seviyorum." ifadelerinin kulanan Gezgin, o anları takipçileriyle paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN