Kadınlığınızı ortaya çıkaracak test: Tüm kadınlar mutlaka bu testi çözmeli...

Kadınlığınızı ortaya çıkaracak test: Tüm kadınlar mutlaka bu testi çözmeli...

Ev sahibi bir kadın olarak ne kadar iyisin? Resimdeki tabak seçeneklerinden birisini seç ve kadınlığını öğren. Bu test şaşırtıcı derecede doğru çıkıyor.

Her kadın hatta aile ocağı yerine kariyer seçen kadın bile iyi bir ev hanımı olabilir. Birinin iyi yemek yapamaması veya evi mükemmel bir şekilde temizleyememesinde yanlış bir şey yok, çünkü herkesin bunu öğrenme şansı yok ama bunları bilmeden de iyi bir ev sahibi olabilirsin.

Kural olarak, birçok kadın , sabahları kalkıp onun için kahvaltı hazırlayan bir erkekten hoşlanır. Ama nedense sabah kahvaltısını da akşam yemeğini de çoğunlukla kadınlar hazırlıyor. Bugün sizi ne kadar iyi bir ev kadını olduğunuzu belirleyecek bir teste davet ediyoruz. Evet sofranızda görmek istediğiniz tabakların desenini seçin seçin.

tabak.jpg

1. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

Harika bir zevkin var. Aynı zamanda oldukça pahalı ve kaliteli görünen minimalizm ve sadeliği seviyorsunuz. Her şeyin şık ve aynı görünmesi için tabakları aynı renklerde toplamayı tercih ediyorsunuz. Sen harika bir ev kadınısın.

2. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

Çok iyi bir ev kadını olmak için çaba göstermiyorsunuz. Genel olarak, evin ne yemekleri ne de dekorasyonu sizin için önemli ve öncelikli bir şey değildir. Ev konforunu dert etmiyorsunuz çünkü henüz ev işlerine zaman ayırmaya hazır değilsiniz. Belki bir gün her şey değişir.

3. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

Bazılarına biraz eski moda görünse de, kesinlikle zevk sahibi iyi bir ev kadınısınız.

Setleri seviyorsunuz, bu yüzden en sevdiğiniz seti uzun zaman önce büyükannenizden aldınız. Misafir ağırlamayı seviyorsunuz ve evinize her zaman hayran kalıyorlar.

4. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

Ev işleri yapmaktan kesinlikle zevk alıyorsunuz. Temizlikten dolayı herhangi bir yorgunluk ya da tahriş yaşamazsınız çünkü bu işlem sizi her zaman rahatlatır ve sakinleştirir.

Zaten temizliğe başladıysanız, o zaman evde kesinlikle sizden başka kimse olmamalıdır. O zaman her şey çok güzel oluyor.

5. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

İyi bir ev hanımısın ama ev işi yapmaktan pek hoşlanmıyorsun. Daha doğrusu, bunun için zamanınız yok.

Her zaman yapacak daha ilginç ve önemli şeyler bulursunuz, bu nedenle ev için enerjiniz kalmaz. Ve yine de, elleriniz evin köşelerine ulaştığında, her şey saflıkla parlıyor.

6. TABAĞI SEÇTİYSENİZ

Sen mükemmel bir ev sahibisin. Misafir ağırlamayı ve eviniz hakkındaki övgülerini dinlemeyi ne kadar çok seviyorsunuz.

Evinizde bir yer düzenli olursa vay dünyanın haline. Dürüst olmak gerekirse, yalnızca kendi koyduğun düzeni ideal buluyorsun, bu yüzden yardımcılara ihtiyacın yok.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN