Kadınları kadınlara anlatan elbise testi: Seçtiğin elbise bak sana ne söylüyor?

Kadınları kadınlara anlatan elbise testi: Seçtiğin elbise bak sana ne söylüyor?

Alışverişe çıktığınızda mağazalarda satışa sunulan çeşitli elbiseler bulabilirsiniz. Klasik modeller veya modaya uygun yeniler, abiye parçalar veya "hem bayrama hem de dünyaya" kategorisinden elbiseler her zaman sizi bekler.

Her gün elbise giymesek de tüm kadınların her zamanda kullandığı sadece 2-3 favori model vardır . Bugün size sunduğumuz testi yapmanızı öneririz . Size 5 elbise modeli sunuyoruz. Bunlara bir göz atın ve en çok beğendiğinizi seçin. Ve yazımızdaki sonuçları okuyun...

elbise.jpg

1 KADINSI VE ROMANTİK ELBİSE

Doğan gereği biraz safsın. Bu dünyanın nasıl çalıştığını kesinlikle biliyorsunuz ama bazen ona pembe gözlüklerle bakmayı tercih ediyorsunuz. İyi gelişmiş bir içgüdün var ve aklına göre değil, kalbine göre yaşıyorsun.

Zor bir durumda size tavsiyelerde bulunabilecek bir hayat arkadaşı arıyorsunuz. Yakından bakın, yanınızda mutlaka böyle bir beyefendi vardır. Seninle ilgilenmesine izin ver.

2. ARİSTOKRAT VE SOFİSTİKE ELBİSE

Güçlü bir enerjiniz var. Senin gibi insanlar hakkında "büyük amaçlı bir kadın" derler. Etrafına kadınlık ve incelik yayıyorsun.

Spor giyimde bile çekici görünüyorsun. Sana iltifat yağdıran bir sürü hayranın var. Aynı zamanda, kendi değerinizi biliyorsunuz ve yapılan olumsuz eleştirilere alınmıyorsunuz. Eleştirileri sadece değerlendiriyorsunuz.

3. GERÇEK BİR GİZEM ELBİSESİ

Senin gibi kadınlar, erkekler için delicesine ilgi çekici. Kocanızla 20 yıldır evli olsanız bile, gizemi korumayı başarıyorsunuz. Kişiliğiniz çok yönlü ve benzersiz. Erkekler, iletişimin ilk saniyelerinden itibaren size hayran kalıyor.

Doğan gereği çok güzelsin ama bunun en önemli şey olmadığını düşünüyorsun. Erkekler arasındaki popülariteniz var ama ruh eşinizi bulduğunuz için, hayatınızın sonuna kadar ona sadık kalırsınız. Onun peşinden Mars'a bile gitmeye hazırsınız.

4. İDEAL EŞ ELBİSESİ

Her erkek böyle bir kadının hayalini kurar . Evin her zaman temizlenir, masada sıcak bir akşam yemeği vardır. Hem sevecen bir anne hem de tutkulu bir aşıksın.

İnsanları yönetme yeteneğiniz var, bu nedenle patron olma şansınız var. İnsanlar senden korkuyor ama sana saygı duyuyorlar.

5. SAMİMİ VE İYİ HUYLU KADIN ELBİSESİ

Muhtemelen dünyada senden daha nazik kimse yoktur. Gençliğinizde sık sık kendinizi aşkla yaktınız, ancak yıllar geçtikçe doğru sonuçları çıkarmayı başardınız. Kendinizi takdir edin ve kendinizi ilk sıraya koyun.

Erkeklerin değerini bilen kadınları sevdiğini unutmayın. Kimsenin seni gücendirmesine izin verme, o zaman gerçek mutluluğu bulabilirsin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN