İlginç bir test: Bir yıldız seçin ve dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenin

İlginç bir test: Bir yıldız seçin ve dileğinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenin

Yıldızlı bir gökyüzüne baktığında iyiye, güzele, muhteşem bir şeye inanmak istersin... Bugün size sunduğumuz bu ilginç testte bir yıldız seçmenizi istiyoruz. Seçtiğiniz yıldız dileklerinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini net bir şekilde söyleyecektir.

Kendinizi bir peri masalına kaptırmak ister misiniz? Şimdi çok büyük bir fırsatınız olacak. Yıldızlı gökyüzüne bak, bir dilek tut ve size sunduğumuz yıldızlardan birini seçin.

Yıldızın sizin için neyi ifade ettiğini ve planınızın gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenmek istiyorsanız, o zaman tereddüt etmeyin...

yildiz.jpg

YILDIZ 1

Ana silahınız inançtır . Bir şeyi gerçekten istiyorsan, geri adım atmazsın. Bu nedenle, arzunuz yakında gerçekleşecek, ancak bu gerçekleşme çok beklenmedik bir biçimde olacak.

YILDIZ 2

Bir şeyi elde etmek için kendi açınızdan biraz çaba göstermeniz gerektiğini çok iyi biliyorsunuz. Vazgeçme ve istediğini al. İsteklerin sana oldukça yakın. Sadece biraz temkinli adımlar atın kaderin size sunacağı armağan tüm beklentilerinizi aşacak.

YILDIZ 3

Yedi kez ölç, bir kez kes. Şu anda buna gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını düşünün. Sonuçta, kader onu size vermeye henüz hazır değil. Ancak seçiminizden eminseniz, dileğinizi gerçekleştirmek için çok çalışmanız gerekecek.

YILDIZ 4

Bir arkadaşın her zaman yardım etmeye hazır olduğunu hatırlıyor musun? Eski arkadaşlıklara özellikle dikkat edin. Hayalinizi gerçeğe dönüştürmenize yardımcı olacak kişi eski arkadaşlarınızdan veya tanıdıklarınızdan birisi olacak.

YILDIZ 5

Bundan sonra nezaketiniz sizi başarıya götürecektir. Dileğiniz kesinlikle çok yakın bir gelecekte gerçekleşecek. Siz nezaketininizi korumaya devam edin.

YILDIZ 6

Yuvarlanan taş yosun tutmaz. Harekete geçme zamanı geldi. Ne de olsa, dedikleri gibi: "Piyangoyu kazanmak istiyorsan, önce bir piyango bileti almalısın." Korkma harekete geçersen başaracaksın!

YILDIZ 7

Dileğinizin gerçekleşmesi için çaba sarf etmeniz gerekiyor. Kader, onun yeteneklerine layık olup olmadığınızı test etmek istiyor. Ama biraz sabırlı olursanız, o zaman kesinlikle istediğinize ulaşacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN