Kadir İnanır hayranlarına müjdeyi verdi! 10 senedir devam ediyor

Kadir İnanır hayranlarına müjdeyi verdi! 10 senedir devam ediyor

Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden Kadir İnanır, bir gazetecinin yönelttiği "Biyografi ve otobiyografi filmleri tekrar gündeme geldi. Siz de hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna "Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var" cevabını verdi.

Usta oyuncu Kadir İnanır, önceki akşam Yeniköy'de bir balıkçı çıkışı objektiflere takıldı. Burada basın mensuplarıyla sohbet eden Kadir İnanır, "Biyografi ve otobiyografi filmleri tekrardan gündeme geldi. Hayatınızın film olmasını ister misiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.

Snob Magazin'de yer alan habere göre; İnanır, "Film değil ama 10 senedir devam eden, benim hayatımı anlatan bir belgesel var. Çok duygusal bir film gibi, öyle konuk arkadaşlarımız vs. yok direkt ben olacağım ve hayatım anlatılacak" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN