Kadir İnanır kendisiyle röportaj yapmak isteyen basın mensubunu azarladı! "Uzatma, sen provokatörsün..."

Kadir İnanır kendisiyle röportaj yapmak isteyen basın mensubunu azarladı! "Uzatma, sen provokatörsün..."

Son olarak 2019 yılında vizyona giren 'Kapı' adlı filmde rol alan ve 2021 yılının Kasım ayında bir süre yoğun bakımda tedavi gören Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır, kendisiyle röportaj yapmak isteyen basın mensubunu azarladı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Kadir İnanır, 20 Kasım 2021'de Muğla'nın Ortaca ilçesinde beynine pıhtı atması nedeniyle yoğun bakıma alınarak 22 gün boyunca yoğun bakımda tedavi görmüştü. Usta oyuncunun yaşadığı zor günler hayranlarını üzüntüye boğarken Kadir İnanır uzun bir aranın ardından objektiflere yakalandı. Usta oyuncu, kendisiyle röportaj yapma isteyen basın mensubunu azarlayarak dikkatleri üzerine çekti.

2021 yılının Kasım ayında beynine pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alınan Kadir İnanır, zor günleri geride bıraktı.

Son olarak 2019 yılında vizyona giren yönetmen koltuğunda Nihat Durak'ın oturduğu, senaryosu Filiz Üstün Durak tarafından kaleme alınan başrollerinde ise Vahide Perçin,Timur Acar, Erdal Beşikçioğl ve Aybüke Pusat'ın rol aldığı 'Kapı' adlı filmde 'Yakup' karakterine hayat veren Kadir İnanır, kendisiyle röportaj yapmak isteyen bir basın mensubunu azarladı.

whatsapp-image-2023-01-25-at-22-57-34.jpeg

BASIN MENSUBUNU AZARLADI

Beyaz TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Magazin' adlı programın haberine göre; Geçtiğimiz gün bir mekanda ünlü oyuncu Jülide Kural ile görüntülenen Kadir İnanır, mekan çıkışında kendisiyle röportaj yapmak isteyen basın mensubunu azarladı.

"TELEFON AÇ RANDEVU AL SONRA KONUŞURUZ"

Basın mensubunun 'Kadir Bey nasılsınız?' sorusuna 'Sağol. Ne öyle yolun ortasında...' şeklinde karşılık veren usta oyuncu, basın mensubunun kendisine 'Çok kısa konuşsaydık efendim' demesi üzerine 'Hadi işim var hadi canım. Sonra konuşuruz canım. Telefon aç randevu al sonra konuşuruz' diyerek yanıt verdi.

"SEN PROVOKATÖRSÜN"

Basın mensubunun 'Kadir Bey sinirlenecek bir şey yok' demesi üzerine sesini yükselten Kadir İnanır, basın mensubuna 'Sinirlenmiyorum nerden çıkartıyorsun. Sen provokatörsün biliyor musun? Beni sinirlendirmek için uğraşmana gerek yok' şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2023-01-25-at-22-57-34-1.jpeg

"ÖNCE TANIT KENDİNİ"

Usta oyuncu daha sonrasında basın mensubuna 'sen nerde çalışıyorsun?' dedi. Basın mensubunun 'TV100'de magazin muhabiriyim' demesi üzerine 'çok mu önemli. Ne oluyor çalışıyorsun orda. Öyle mi önce tanıt kendini' diyerek yanıt verdi.

"TAMAM UZATMA"

Basın mensubunun kendisine 'sizi sinirlendirecek bir şey demedim' demesine sinirlenen Kadir İnanır, sesini yükselterek 'tamam canım tamam uzatma konuyu kapat' dedi.

Usta oyuncunun basın mensubuna sergilediği tavır sosyal medyada tepki topladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN