Kadir İnanır'dan Merve Dizdar'a destek: Kompleksli muhterislere ikazımdır...

Kadir İnanır'dan Merve Dizdar'a destek: Kompleksli muhterislere ikazımdır...

Cannes'da En İti Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görülen oyuncu Merve Dizdar, ödül töreninde gerçekleştirdiği konuşma sebebiyle eleştirilince Kadir İnanır'dan destek geldi. Kadir İnanır, Dizdar için, "Kompleksli muhterislere ikazımdır; saygılı olun, ayağa kalkın ve alkışlayın" dedi.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 27 Mayıs günü Nuri Bilge Ceylan’ın yönetmenliğini yaptığı ‘Kuru Otlar Üstüne’ filmindeki performansıyla 76. Cannes Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldı.

Oyuncunun ödül aldıktan sonra gerçekleştirdiği konuşma sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştirilince oyuncu Kadir İnanır’dan destek paylaşımı geldi.

İnanır, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Dünyanın en büyük ikinci film festivali olan Cannes Film Festivali’nde performansıyla ödül alan Merve Dizdar’ı ve filmin yaratıcılarını yürekten kutluyorum. Kompleksli muhterislere ikazımdır; saygılı olun, ayağa kalkın ve alkışlayın” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN