Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye'yi yasa boğdu! Usta sanatçı Orhan Aydın'dan kahreden haber!

Kahramanmaraş merkezli deprem Türkiye'yi yasa boğdu! Usta sanatçı Orhan Aydın'dan kahreden haber!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 912 vatandaşımızın ölümüne neden olan deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken, usta sanatçı Orhan Aydın'dan acı haber geldi.

Kahramanmaraş Pazarcık'ta 04.17’de meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğarken Maraş yeni bir depremle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi, saat 13.25'te meydana gelen depreminin büyüklüğünün 7,5 olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazarcık'ta meydana gelen depremin 1939 Erzincan depreminden sonraki en büyük felaket olduğunu duyurdu .Ölü sayısının 912'ye yükseldiğini açıklayan Erdoğan, depremde 5 bin 385 kişinin ise yaralandığını duyurdu. Erdoğan ayrıca enkaz altından da 2 bin 470 kişinin kurtarıldığını belirtti.

Enkaz altında kalan vatandaşları arama kurtarma çalışmaları sürerken usta sanatçı Orhan Aydın, Hatay'da yaşayan kızına ve eski eşine ulaşamadığını duyurdu.

Oyuncu Orhan Aydın sosyal medya paylaşımları nedeniyle emniyete götürüldü

"EV YIKILMIŞ KIZIM VE ANNESİ ENKAZIN ALTINDALAR"

Eski eşi Elif Torun Öneren ile kızı Eylem Şafak Aydın Yetiş'in yaşadığı evin yıkıldığını duyuran Aydın, eski eşi ile kızının enkaz altında kaldığını açıkladı.

Eski eşi ile kızının yaşadığı evin adresini paylaşan usta sanatçı, paylaşımında kızı Yetiş ile eski eşi Öneren'in fotoğrafına yer verdi.

Aydın, paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi:

"Eylem Şafak Aydın Yetiş(kızım) Elif Torun Öneren(annesi) Ayşe fitnaz Cad 5 numara.. Hatay..Merkez.. EV YIKILMIŞ KIZIM ve ANNESİ ENKAZIN ALTINDALAR.. İMDATTTT..

Ayşe Fitnat Hanım Caddesi 5 Numara. Ayşe fitnaz Cad 5 numara.. Hatay..Merkez.. EV YIKILMIŞ KIZIM ve ANNESİ ENKAZIN ALTINDA İMDATTTT.. Kızıma ve annesine ulaşamıyorum.. #Hatay"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN