Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Naci Görür uyku uyutmayacak detayı açıkladı: O ilde yaşayanlar dikkat!

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! Naci Görür uyku uyutmayacak detayı açıkladı: O ilde yaşayanlar dikkat!

6 şubat 2023 gecesi yaşanılan büyük felaket sonrası deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’tan yeni bir deprem haberi daha geldi. İşte detaylar…

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından o bölgede hala artçı sarsıntılar ve deprem sürüyor. Ünlü Prof. Dr. Naci Görürden yeni bir açıklama geldi. Detaylar haberimizde…

banka

PEŞ PEŞE DEPREMLER... KAHRAMANMARAŞ YİNE SALLANDI. NACİ GÖRÜR'DEN DEPREM DEĞERLENDİRMESİ. NACİ GÖRÜR O KENTİ İŞARET ETTİ

Kahramanmaraş'ta deprem üstüne deprem oldu. Depremin büyüklüğü 5.0 ve 4.1 olarak kaydedildi. Deprem çevre şehirlerde de hissedildi. Naci Görür, Kahramanmaraş depremi sonrası yeni açıklama yaptı. Ünlü profesör tekrar o şehir için uyarı yaptı.

Akşam saatlerinde Kahramanmaraş'ta 6 dakikalık aralarla 2 deprem oldu. Kahramanmaraş depreminin büyüklüğü 5.0 ve 4.1 olarak kaydedildi.

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde saat 20.16'da meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremin ardından saat 20.22'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

NACİ GÖRÜR'DEN AÇIKLAMA

Depremler çok kısa olmalarına rağmen herkeste endişe yarattı. Kahramanmaraş ve çevresindeki iller de hissedilen depremlerden sonra Profesör Naci Görür, kişisel Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Uzman isim, Adana için yapmış olduğu ikazlarını tekrarladı.

Görür, “Yağmurlu/Göksun-K. Maraş’ta 5,1 ve 4,1 depremler oldu. Daha önceki tweetlerimizde de belirttiğimiz gibi, bu depremler 6 Şubat Gaziantep ve K. Maraş depremlerinden sonra Sürgü fayının Göksun civarındaki en batı ucunda meydana geldi. Stres transferi nedeniyle muhtemelen Göksun’dan Adana havzasına inen faylar üzerinde hareketlenmeler beklenebilir. Geçmiş olsun” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN