Kahreden haberi paylaştı tüm programını iptal etti! Zara'dan kahreden haber

Kahreden haberi paylaştı tüm programını iptal etti! Zara'dan kahreden haber

Ünlü şarkıcı Zara aldığı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının Sivas Kongresi'nin 104’üncü yılı kutlamaları çerçevesinde düzenlenmesi planlanan konseri iptal edildi.

Kendine özgü yorumu ve güçlü sesi ile gönüllerde taht kuran sanatçı Zara, bugün Sivas Kongresi’nin 104. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sivas'ta sahne alacaktı. Ancak planlanan Zara konseri, ünlü sanatçının amcasının vefatından dolayı iptal edildi.

KAHREDEN HABERİ PAYLAŞTI TÜM PROGRAMINI İPTAL ETTİ! ZARA'DAN KAHREDEN HABER

Sivas Valiliği ise sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı. Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklamada:

“4 Eylül 2023 tarihinde (Bugün) gerçekleştirilecek olan konser, sanatçı Zara’nın amcasının vefatından dolayı iptal edilmiştir. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.” ifadelerine yer verildi.

zara-konseri-iptal-edildi-valilikte-n1cz.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN