Kampanyayı duyan banka önünde kuyruk oluşturuyor! Başvuru yapan tamı tamına 300 TL kazanacak! Son başvuru 28 Şubat

Kampanyayı duyan banka önünde kuyruk oluşturuyor! Başvuru yapan tamı tamına 300 TL kazanacak! Son başvuru 28 Şubat

Paraya ihtiyaç duyan vatandaşlar bankaların kampanyalarını yakından takip ediyor. Her banka kendi içerisinde yeni kampanyasını duyururken son yapılan açıklama ile başvuru yapanların 300 TL kazanacağı belirtildi. İşte yeni kampanyanın tüm detayları…

Vatandaşlar bankalar tarafından yapılan açıklamaları yakından takip ediyor. 28 Şubat 2023 tarihine kadar başvuru yapan herkes 300 TL kazanacak. İşte yeni kampanyanın tüm detayları…


İŞ BANKASI SONUNDA KAMPANYAYI AÇIKLADI


İş Bankası resmi internet sitesi üzerinden yeni kampanyanın detaylarını paylaştı. Kampanya kapsamında başvuru yapan kişilerin 300 TL MaxiPuan kazanabileceği belirtildi. Maksimum Kart ile Market alışverişlerinde 300 TL kazanabilirsiniz. İş Bankası kampanya detaylarını şu ifadelerle açıkladı:


"Maximum Mobil'den veya İşcep'ten Market Kampanyası'na katılın, 1-28 Şubat 2023 tarihleri arasında Maximum Kart’ınız ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 400 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 30 TL, toplam 300 TL MaxiPuan kazanın!"

is-bankasi-maximum.jpg

İŞ BANKASI DETAYLARI TEK TEK AÇIKLADI


Kampanyaya katılım sağlamak için Maximum Mobil ya da İşcep'te uygulamasından kampanyalar bölümünden katıl butonuna tıklayarak kampanyaya dahil olabilirsiniz. Kampanya için belirlenen süre aralığında başvuru yapılması gerekiyor. Kampanya için alışverişten önce ya da sonra katılım sağlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında geçerli olan kartlar ve işlemler şu şekildedir:


İş Bankası Maximum özelliği bulunan Maximum, MercedesCard, Maximiles, Maximiles Black, İş'te Üniversiteli, Maximum Genç kredi kartları ile birlikte bankamatik kartları ve Maxipara kartlarda kampanyaya dahil edildi. Belirlenen kartları kullanarak yapılan alışveriş market ve mağaza alışverişleri ile birlikte sanal mağaza veya mobil uygulamalar üzerinden yapılan alışverişler kampanya kapsamında yer alıyor.

is-bankasi-kredi-kampanyasi.jpg

Kampanyaya dahil edilmeyen kart ve işlemler şu şekildedir:


Ticari Kartlar, Aidatsız Kartlar, Maximum Fırsat ve MaxiPuan Kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmezken iptal edilen ürünler ve iade işlemleri, Maximum özellikli POS cihazından yapılmayan işlemler, farklı ürün kategorisinde satış yapan e-ticaret firmaları kampanyaya dahil değildir.

BAŞVURU YAPAN 300 TL KAZANACAK


İş Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında Maxipuanların 3 Mart 2023 tarihine kadar kartlara yükleneceği belirtildi. Yüklenen Maksipuanların son kullanım tarihi ise 30 Nisan 2023 olarak açıklandı. Maximiles’a yüklenen puanlar Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Müşteri bazında gerçekleştirilen kampanyaya katılan kişilerin yalnızca bir kez yararlanabileceği söylendi. Kampanyaya katılan kişiler En fazla 300 TL Maxipuan kazanabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN