Kan donduran ifşa: Şafak Sezer ünlü ismi dövdürmek için mafya tutmuş

Kan donduran ifşa: Şafak Sezer ünlü ismi dövdürmek için mafya tutmuş

2009 yılında vizyona giren "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminin yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda filmde rol alarak 'Arçil Naz' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cem Özer, Şafak Sezer'in kendisini mafyaya şikayet ettiğini açıkladı.

2009 yılında vizyona giren ve Şafak Sezer, Alp Kırşan, Ahmet Mümtaz Taylan ve Nilgün Belgün gibi isimlerin rol aldığı 'Kadri'nin Götürdüğü Yere Git' adlı filmim yapımcılığını üstlenen ve aynı zamanda filmde rol alarak 'Arçil Naz' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Cem Özer, Şafak Sezer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'CEM ÖZER'İN YÜREĞİ YOK' DEMİŞTİ

2009 yılında vizyona giren "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminde birlikte çalışan Cem Özer ve Şafak Sezer'in kavgası uzun süre gündem olmuştu. Yaşanan olay hakkında 2013 yılında konuşan Şafak Sezer, Cem Özer'i hedef alarak "Cem Özer o cüsseyle beni yerden yere vurur, ama onda o yürek yok. Geçmişte dümenden barıştık, ama sadece dümenden... O projede Uğur Uludağ'ın hatrı için oynamıştım" demişti.

Ünlü oyuncu Cem Özer'den 14 sene sonra gelen kavga itirafı: Şafak Sezer'e bir tane vurdum uçtu, sonrasında mafya...

YILLAR SONRA KONUŞTU

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan '2.Sayfa' adlı magazin programına konuk olan Cem Özer, "Kadri'nin Götürdüğü Yere Git" filminin çekimleri sırasında Şafak Sezer ile yaşadığı kavga hakkında yılar sonra konuştu.

Cem Özerden Şafak Sezer itirafı: Bir tane vurdum, kül tablasına uçtu ve kondu

'BENİ MAFYAYA ŞİKAYET ETTİ'

Cem Özer'in kan dondurucu açıklamaları ekran başındakilere 'yok artık' dedirtti.

Kavganın, Şafak Sezer'in iş disiplinsizliği yüzünden yaşandığını vurgulayan Cem Özer, Şafak Sezer'e 'starlığı yanlış anlamış' diyerek yüklendi. Şafak Sezer'e vurduğunu, bunun üzerine Şafak Sezer'in de kendisine kül tablası fırlattığını açıklayan Cem Özer, yaşanan kavga sonrasında Şafak Sezer'in kendisini mafyaya şikayet ettiğini açıkladı.

Cem Özerden Şafak Sezer itirafı: Bir tane vurdum, kül tablasına uçtu ve kondu

Cem Özer'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Şafak'ı kişisel olarak severim. Bir daha çalışırım ama kendini düzeltmek kaydıyla çalışırım.. Ben o filmde yapımcıydım. O Şafak'ın iş disiplinsizliğinden kaynaklıydı. Yoksa biz kişisel bir nedenden kavga etmedik ki. Ekibi saatlerce bekletiyor ve defalarca... Vay efendim tıraş olmamış.

YAKAMA YAPIŞTI

Bazıları starlığı yanlış öğreniyorlar. Starlık çok şişik ego olmaz. Star adam çok yüce gönüllü, mütevazı olmalı. Herkesten önce sete gelmeli, örnek olmalı...Biz neyiz? Ben zaten sevmiyorum starlığı. Kavga ordan çıktı. Küfür müfür etti. İnsan karşısındakinin cüssesine bakar öyle küfür eder. Yakama falan yapıştı.

5trfdc

ABİLERİ BENİ ARADI KULAĞIMI ÇEKMEYE ÇALIŞTI

Ben kül tablası fırlatmadım. Ben sadece bir tane yapıştırdım. O da asansörün oradaki kül tablasına uçtu ve kondu. Sonra o o kül tablasını fırlatmaya çalışınca elini kesti. Öyle tatsız şeyler yaşandı. Sonra ertesi gün sete saatinde geldi.

O arada attı tuttu. Sen kime güveniyorsun? Mafya... Neler neler. Birileri aradı beni falan. Abileri aradı beni. Kulağımı çekmeye çalıştırlar. Sonra karşılaştık, öpüştük sarıldık ama oluyor böyle şeyler ne yapım ya."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN