Kanaldan açıklama geldi: Arka Sokaklar final mi yapacak?

Kanaldan açıklama geldi: Arka Sokaklar final mi yapacak?

Yıllardır ekran macerasına devam Arka Sokaklar dizisi, 45 gün ara verecek. 18 Kasım Cuma akşamı yayınlanan bölümün ardından bir süre ekranlardan uzak olacak dizinin final yapacağı iddia edilirken Kanal D'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Geçtiğimiz gün Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın çekimlerine 45 gün ara verileceği öğrenilmiş, kararı nedeni belirtilmeyince dizi için final haberleri konuşulmaya başlandı. İddialar güçlenince Kanal D, konuya açıklık getirerek kararın sebebinin, dizinin yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı olduğunu bildirdi.

'SAĞLIK ARASI'

Kanalın açıklaması şu şekilde:

“Arka Sokaklar, yapımcısı Türker İnanoğlu’nun rahatsızlığı sebebi ile bir süre sağlık arasına giriyor. Yapımını Erler Film’in üstlendiği, 17 sezondur ekrana gelen efsane dizi Arka Sokaklar 18 Kasım Cuma akşamı 638.bölümüyle izleyici ile buluşup, ardından bir süre sağlık arası verecek. Kanal D ailesi olarak Sayın Türker İnanoğlu’na geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kendisine acil şifalar dileriz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN