Kansere yakalanan Armağan Çağlayan gözyaşlarını tutamadı! Sözleri yürek yaktı "Acı çekmek istemiyorum"

Kansere yakalanan Armağan Çağlayan gözyaşlarını tutamadı! Sözleri yürek yaktı "Acı çekmek istemiyorum"

Ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan, geçen günlerde kansere yakalandığını açıklamıştı. Başarılı programcı kendi programında gözyaşlarını tutamadı. "Acı çekmekten korkuyorum" diyen Çağlayan bakın neler dedi?

Popstar Türkiye ile hayatımıza giren Armağan Çağlayan son yıllarda Youtube üzerinden kendi programını yapıyor. Ünlü televizyoncu ciğerlerinde kitle olduğunu ve kanser teşhisi konulduğunu açıklamıştı. Tedavi görecek olan Çağlayan'ın son açıklaması yürek buruktu.

armagancaglayan.jpg

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Geçen aylarda kanserden dolayı hayatını kaybedeb Billur Kalkavan'dan bahseden Çağlayan, “Ben de Billur Hanım gibi Check-up’a gittim ve orada çıktı. Şimdi korkuyor muyum? Hayır!" dedi.

armagan1.jpg

"ACI ÇEKMEK İSTEMİYORUM"

Korktuğu tek şeyin acı çekmek olduğunu belirten Armağan Çağlayan, gözyaşlarını tutamadı. Çağlayan, "Tek bir şeyden korkuyorum. Acı çekmek istemiyorum. Belki Billur da öyle düşündü. Ama tam olarak ne öyle diyorlar, ne de böyle diyorlar…" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN