Kansere yakalanan Hakan Özoğuz'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama: Senelerdir sessiz bir şekilde ilerleyen hastalık...

Kansere yakalanan Hakan Özoğuz'dan sağlık durumuna ilişkin açıklama: Senelerdir sessiz bir şekilde ilerleyen hastalık...

Lenfomaya yakalanan Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz sosyal medya hesabı aracılığıyla sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Athena grubunun gitaristi ve grubun solisti Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Lenfomaya (lenf kanseri) yakalanan Hakan Özoğuz sağlık durumu hakkında konuştu.

Tedavisinin iyi ilerlediğini belirten Gökhan Özoğuz, 11 Ağustos'ta tedavi nedeniyle bir süre konserlere katılamayacağını duyurarak "Daha önce de paylaşmış olduğum rahatsızlığımın tedavisinden dolayı önümüzdeki konserlerin bazılarında yer alamayabilirim. Sahalarda görüşmek üzere arkadaşlar" açıklamasında bulunmuştu.

"SENELERDİR SESSİZ BİR ŞEKİLDE İZLENEN HASTALIK"

Son durumuna ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan 45 yaşındaki başarılı sanatçı "Öncelikle bana şifa dileyen herkese çok teşekkür ederim, iyiki varsınız dostlar. Senelerdir sessiz bir şekilde izlenen hastalık, tedavi aşamasına geldiği için gerekenler yapılmakta ve iyi de geçiyor. Aralarda konserlerde birlikte olmaya devam edeceğiz. Görüşmek üzere..." diye konuştu.

hak.webp

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN