Karbonat temizliğin olmazsa olmazı ama... Bu alanlarda sakın kullanmayın: Sonucu kötü

Karbonat temizliğin olmazsa olmazı ama... Bu alanlarda sakın kullanmayın: Sonucu kötü

Karbonat, her türlü temizlik alanında kullanılan bir ürün olarak karşımıza çıkıyor! Ancak o alanlarda kullanımı, faydadan çok zarar veriyor! İşte karbonatın kullanılmaması gereken alanlar...

Ev temizliğinde kullanılan karbonat, birçok alanda etkili bir temizlik ürünü olarak bilinir. Ancak, bazı yüzeylerle temas etmemesi gereken bir madde olarak da dikkat çeker. İşte, karbonatın kullanılmaması gereken alanlar:

KARBONATIN KULLANILMAMASI GEREKEN ALANLAR

karbonat.webp

1. Alüminyum tencereler: Alüminyum tencerelerle karbonat kullanmak, tencerenin oksitlenmesine neden olabilir. Bu nedenle, alüminyum tencerelerle karbonat temasından kaçınılmalıdır.

2. Antik gümüşler: Karbonatın antik gümüşlerle teması, gümüş yüzeyinde deformasyonlara yol açabilir. Değerli antik gümüş eşyalarınızı korumak için karbonattan uzak tutun.

3. Altın kaplama eşyalar: Altın kaplama eşyaların karbonat ile teması, altın yüzeyinde deformasyonlara neden olabilir. Altın kaplama eşyaların ömrünü uzatmak için karbonattan kaçının.

4. Mermer yüzeyler: Mermer yüzeylerin sürekli olarak karbonatla temizlenmesi, yüzeyde deformasyonlara sebep olabilir. Mermerin sağlıklı ve estetik görünümünü korumak için karbonattan uzak durun.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN