Kardeşi de ünlüymüş! Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşini görenler gözlerine inanamadı: Efsane filmin başrol oyuncusu çıktı

Kardeşi de ünlüymüş! Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşini görenler gözlerine inanamadı: Efsane filmin başrol oyuncusu çıktı

Güzelliği ile herkesi mest eden Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Gülşen Bubikoğlu, yıllara meydan okuyor. Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde yer alan güzel oyuncunun kardeşi de ünlü çıktı. Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşini görenler ise şaşkınlığına engel olamadı. İşte Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşi…

Leyla ile Mecnun, Ah Nerede, Evcilik Oyunu, Gırgıriyede Şenlik Var gibi pek çok farklı yapımda yer alan Gülşen Bubikoğlu, güzelliği ile herkesin hayran kaldığı oyuncular arasında yer alıyor. Hem güzelliği hem de yeteneği ile hafızalara kazılan Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşinin de Yeşilçam oyuncusu olduğunu duyanlar şaşkına döndü. Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşi de Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinde Kemal Sunal ile birlikte başrol oynadı. İşte Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşi...

MEĞER O DA ÜNLÜYMÜŞ

Güzellikleri ile hafızalara kazınan Yeşilçam'ın yetenekli oyuncuları yıllara meydan okuyor.

gulsen-bubikoglu.jpg

Herkesin hayran olduğu Yeşilçam'ın güzel ismi Gülşen Bubikoğlu, Tarık Akan ve Cüneyt Arkın gibi pek çok ünlü oyuncu ile birlikte unutulmaz yapımlarda rol aldı.

gulsen-bubikoglu-guzel.jpg

Ah Nerede, Gırgıriye, Mahçup Delikanlı hafızalara kazınan yapımlarda kamera karşısına geçen Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşini görenler ise şaşkına döndü.

gulsen-nilgun-bubikoglu.jpg

Gülşen Bubikoğlu'nun kardeşi ise zamanında Kemal Sunal ile başrolü paylaşan ünlü bir oyuncu çıktı. Gülşen Bubikoğlu meğer ailecek ünlüymüş.

nilgun-bubikoglu-kemal.jpg

Güzel ismin kardeşi Nilgün Bubikoğlu ise Kemal Sunal ile başrolü paylaştığı dizide Hülya karakterine hayat verdi.
gulsen-bubikoglu-guzelligi.jpg

Yeşilçam'ın efsane yapımları olan Kadın Severse, Uzaylı Zekiye, Yetimlerin Türküsü, Sevgilerin En Güzeli ve Sarı Çiçek Sokağı gibi pek çok yapımda rol alan Nilgün Bubikoğlu, aslında herkesin tanıdığı yüzler arasında yer alıyor.

nilgun-bubikoglu.jpg

Şimdilerde 64 yaşında olan güzel oyuncunun son halini görenlerin ağzı açık kaldı.

nilgun-bubik.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN