Kardeşlerim son bölümde Asiye'yi okuldan atmak için şeytani plan!

Kardeşlerim son bölümde Asiye'yi okuldan atmak için şeytani plan!

Doruk kendisine güvenmeyen Asiye'nin kalbini kazanmak için elinden geleni yapar. Orhan çocukları evden kovan, üstüne bir de paralarını alan Şengül'e çok kızgındır. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Kardeşlerim 11. bölüm özet, belli oldu. Evi terk eden Ömer nereye gideceğini bilmez haldeyken sürpriz bir davet alır. Ömer sıfırdan yükselerek, zengin olma hayallerine dalıp Akif'in yanında işe girer. Ancak kardeşlerinden uzakta, ait olmadığı bir dünyada zorlanır, eve geri döndüğünde herkesi şaşırtan bir gelişme olur.

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜM 1. FRAGMAN

0x0-11-bolum-foto-galeri-1619770527329.jpg

11. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Farklı konusuyla ve oyuncu yetenekleriyle beğeniyle takip edilen Kardeşlerim'in 11. bölümü, 1 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Fakat öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin izleyicisiyle buluşacağını belirtelim. Kardeşlerim tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube hesabına göz atabilirsiniz.

Kardeşlerim son bölümde neler oldu, göz atalım: Kocasını kaybetme korkusuyla deliye dönen Şengül, olanların suçunu çocuklara atar ve onları evden kovar. Berk, gözaltına alınır. Çocuklar amcalarına bir şey olacak korkusu yaşarken bir de sokakta kalınca, çaresiz İstanbul'u terk etmeye karar verirler. Akif ise Berk'i kurtarmak için bir plan peşindedir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kardeşlerim 11. bölüm özeti: Kadir, Ömer'i hapisten kurtarmak için zor bir karar vermek zorunda kalır. Harika, Asiye'yi okuldan attırmak için sinsi bir plan yapar. Doruk'un ise bu olaya tavrı herkesi şaşkına çevirir. Şengül, Ömer'in Suzan'ın oğlu olduğunu öğrenir ve bu gerçeği kanıtlama derdine düşer. Ömer zengin olursa, hayatları kurtulacak hayaliyle yeni entrikalar peşine düşerken, herkesin hayatını etkileyecek hamleler yapar.

KARDEŞLERİM 11. BÖLÜM 2. FRAGMAN

0x0-11-bolum-foto-galeri-1619770523888.jpg

KARDEŞLERİM DİZİSİ KONUSU NE?

Hayata ve birbirlerine sımsıkı tutan dört kardeş; Kadir, Ömer, Asiye ve Emel, anne ve babalarını hiç beklenmedik bir şekilde peş peşe kaybetmenin acısı ile yıkılırlar. Mütevazı ama mutlu bir yaşam süren bu dört kardeşin hayatı bu felaketle tamamen alt üst olur. Yürekleri anne ve babalarının acı ile yanarken bir yandan da hayat mücadelesi verirler. Kardeşlerin kaderini değiştiren bu olayın perde arkasındaki isim olan Akif Atakul ise yaptıklarının bedelini ödemeden sıyrılmak için gerek tüm hamlelerini yapar. Her şeylerini bir anda kaybeden dört kardeş, bir arada kalmayı başarabilecekler midir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN