Karısı kendinden 24 yaş büyük muhtara kaçtı! Esra Erol'da şok eden olay, böylesi ne duyuldu, ne görüldü

Karısı kendinden 24 yaş büyük muhtara kaçtı! Esra Erol'da şok eden olay, böylesi ne duyuldu, ne görüldü

ATV ekranlarının en çok izlenen sabah kuşağı olan Esra Erol ele aldığı konularla gündem olmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olaylara konu olan Esra Erol'da son yaşananlar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eşi ve 3 çocuğunu bırakarak kendisinden 24 yaş büyük köy muhtarı ile evden kaçan Mahmut Özer, anlattıklarıyla hereksin ağzını açık bıraktı. Esra Erol'da şok eden olay, böylesi ne duyuldu, ne görüldü! Sabahlarımı yüzümü, akşamları ayaklarımı yıkardı...

Esra Erol'da son yaşananlar tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Esra Erol programına katılan ve eşi ile 3 çocuğunu geride bırakarak kendisinden 24 yaş büyük köy muhtarı ile evden kaçan Mahmut Özer, anlattıklarıyla ağızları açık bıraktı. Ünlü sunucu Esra Erol bile şaşkınlıkla dinledi. Esra Erol'da şok eden olay, böylesi ne duyuldu, ne görüldü. Hem kaçtı hem de ballandıra ballandıra anlattı. Sabahları yüzünü, akşamları ayaklarımı yıkıyordu. Bu kadarı da pes artık!

KENDİSİNDEN 24 YAŞ BÜYÜK MUHTARA KAÇTI: ESRA EROL'DA ŞOK EDEN OLAY

Esra Erol programına katılan Mahmut Özer'in anlattıkları herkesi şoke etti. Eşi ile köy muhtarı Cengiz Coşkun'un bazı hareketlerinden rahatsız olduğunu belirten Özer, yakaladığı mesajları birbir ifşa etti. Eşiyle kavga eden Özer, apar topar evi terk ederek ablasının yanına gittiğini söyledi. Evden ayrılan 34 yaşındaki eşi Naciye Özer'in daha sonra kendisinden 24 yaş büyük köy muhtarı Cengiz Coşkun ile kaçtığını öğrenen Özkan, büyük şok yaşadı.

gfgf-72.jpg

ABLASINA GİTTİ SANDI KOCAYA KAÇTI.. BU KADARI DA PES!

Eşinin ablasının yanına gittiğini sandığını ifade eden Özer, "Aslında eşim o gün kavga edince ablasının yanına gitmiyor. Ben ablasına gitti zannediyordum, ama ablasıgile gitmemiş. Oradan muhtara telefon açmış, muhtara onu alıp Konya'ya getirmiş." ifadelerini kullandı.

hgghgh-2023-09-26t110811-611.jpg

Eşinin evden ayrıldığı günün ertesinde muhtarla kiraz işine gittiklerini söyleyen Özkan, 'Sen mi götürdün?' diye sorduğunu, muhtarın ise 'hayır' dediğini ve haberinin olmadığını söylediğini anlattı. Daha sonrasında ise muhtarın da köyden ayrıldığını belirtti.

"SABAHLARIMI YÜZÜMÜ AKŞAMLARI AYAKLARIMI YIKARDI"

15 yıllık mutlu bir evlilikleri olduğunu belirten Özkan, eşinin kendisine çok bağlı olduğunu söyledi. Sabahları yüzünü, akşamları ayaklarını eşinin kendi isteğiyle yıkadığını anlatan Özkan, "Bana aşırı bağımlıydı yani bunu herkese sorabilirsiniz. Beni çok severdi. Ben onu çok severdim" diye konuştu.

hgghgh-2023-09-26t110743-103.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN